• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Μεσαρά: Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στον Άγιο Θωμά- Έβαλαν το δηλητήριο σε μπολάκι με γάλα

Απίστευτη παρεξήγηση στο Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι επιχείρησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητο της λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

Κάθε δεύτερη μέρα η υδροδότηση της κοινότητας Άνω Ακρίων, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

Επιμορφωτικές Συναντήσεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου (με Λυκειακές Τάξεις)

Νέα απάτη: Δήθεν κάρτα για μετακινήσεις με το αστικό ΚΤΕΛ για 6 μήνες

Κρήτη: Ανήλικος ο δράστης των πυροβολισμών έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις Μοίρες

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Vinkmag ad

Παγκόσμιος συναγερμός για τα Galaxy Note 7: Κλείστε τα, ανακοίνωσε η Samsung….Τα αποσύρει από όλα τα ράφια

Vinkmag ad

notte

Μετά τα συνεχόμενα νέα κρούσματα ανάφλεξης ακόμα και των συσκευών που αντικαταστάθηκαν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου

Την απόφασή της να αποσύρει τα Galaxy Note 7 από τα ράφια των κατασητμάτων όλου του κόσμου ανακοίνωσε η Samsung μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ανάφλεξης ακόμα και των smartphone που δόθηκαν προς αντικατάσταση όσων αρχικών μοντέλων παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μάλιστα η εταιρεία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας κάλεσε όσους έχουν Galaxy Note 7 είτε την αρχική συσκευή είτε σύσκευη-«αντικαταστάτη» την οποία πήραν μετά την πρώτο κύκλο ανάκλησης smartphones να την απενεργοποιήσουν και να αναζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλα κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας εντοπίστηκε μια νέα βλάβη στο Galaxy Note 7 χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αφορά αυτή τη βλάβη.

Βίντεο από Business Insider για τα προβλήματα στα Galaxy

Χαρακτηριστική η ιστορία του 39χρονου Σον Μίντερ το Galaxy Note του οποίου εξερράγη στις 9 Οκτωβρίου ενώ εκείνος κοιμόταν. «Είδα μια μικρή κόκκινη λάμψη και μετά το τηλέφωνο άρχισε να λειώνει» περιέγραψε.

Παρόμοια η εμπειρία του Μάικλ Κλέρινγκ από το Κεντάκι ο οποίος περιέγραψε ότι ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα πριν από λίγες ημέρες και βρήκε το δωμάτιό του γεμάτο καπνό και το Galaxy Note 7  να καίγεται.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ερευνούν πέντε υποθέσεις ανάφλεξης ή υπερθέρμανσης Galaxy Note 7 μετά την επίσημη ανακοίνωση απόσυρσης της νοτιοκορεάτικης εταιρείας στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά η Samsung είχε υποστηρίξει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μπαταρίες ενός συγκεκριμένου προμηθευτή διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές ότι κατά τα άλλα η συσκευή ήταν ασφαλής και προσθέτοντας ότι το πρόβλημα έχει λυθεί με την τοποθέτηση μπαταριών από άλλο προμηθευτή.

Αναλυτές μιλούν πλέον ανοιχτά για κρίση στην εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού στην κατηγορία των smartphones με την Apple και άλλους τεχνολογικούς «γίγαντες».

 

 

www.protothema.gr

    Read Previous

    Νικητής ο Μπάμπης Κλάδος- Έκανε υπερήφανο το Ηράκλειο! (pics)

    Read Next

    Μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον «Συνωστισμός» τουριστικών επενδύσεων στην Κρήτη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular