• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 14 Μαρτίου

Kρήτη: Στον Άγιο Νικόλαο θα έρθει για προετοιμασία ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου

Χανιά: Σηκώνεται ελικόπτερο για τη μεταφορά της σορού του 21χρονου Γιόχαν – Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο που βρέθηκε (Φωτο)

Σε… κλοιό ειδικών δυνάμεων το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Εκρηκτικά, πυροβολισμοί και όμηροι στη μεγάλη άσκηση (Φωτο)

O επικίνδυνος… στύλος της Πίζας στο Ηράκλειο (Φωτο)

Κρήτη: «Καμπάνες» 500 ευρώ σε δύο άτομα που άναψαν φωτιά αψηφώντας την απαγόρευση

Κρήτη: Ισόβια και στο Εφετείο στον 52χρονο για τον βιασμό 14χρονης

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Ανασχηματισμός: Όλα τα ονόματα – Οι Κρητικοί στο νέο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς εκπροσώπηση το Ηράκλειο

Eurovision 2025: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ της Αστερομάτας

Vinkmag ad

Θρήνος για τη 47χρονη δασκάλα και το γιο της που “έσβησαν” στην άσφαλτο

Vinkmag ad

daskalatrohaio2

Η είδηση του θανάτου τους γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία, καθώς η 47χρονη Έλσα Αθανασιάδου ήταν πολύ γνωστή στην Αλεξανδρούπολη, αφού διέθετε επί χρόνια σχολή χορού και συμμετείχε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ethraki.com, πλήθος φίλων και μαθητών της δασκάλας χορού γέμισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαύρες εικόνες στα προφίλ και πολλά «αντίο», ενώ παράλληλα εύχονται «κουράγιο» στο σύζυγό της.

daskalatrohaio.jpg

Η άτυχη 47χρονη μητέρα και δασκάλα χορού…

Η κηδεία της 47χρονης μητέρας και του γιου της έγινε σήμερα 15:00, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ethraki.com

Read Previous

Ο υπουργός Γεωργίας για το πλοίο ασφαλείας…. “εγώ δεν θα γίνω απεργοσπάστης”.

Read Next

Ο νέος χιονιάς προ των πυλών….. Πότε θα “χτυπήσει” την Κρήτη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular