• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

ΓΙΑΤΙ;;; Με 22 νεκρούς, δίχως τέλος η αιματοχυσία στην άσφαλτο της Κρήτης (video)

troxaio mixani

Δύο νέους ανθρώπους, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, θρηνεί το τελευταίο 24ωρο το νησί μας, με το αιματοκύλισμα να μην έχει τελειωμό στους δρόμους της Κρήτης. Τρία διαφορετικά τροχαία έβαψαν και πάλι με αίμα την άσφαλτο το σαββατοκύριακο στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

Τα στοιχεία για τους ανθρώπους που έχουν χαθεί στο νησί αποτελούν… γροθιά στο στομάχι. Η λίστα των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης μετρά 22 νεκρούς από την αρχή του χρόνου μέχρι χθες, με το νομό Ηρακλείου να έχει τη θλιβερή πρωτιά, θρηνώντας ήδη συνολικά 10 θύματα της ασφάλτου.

Η πλειοψηφία των νεκρών είναι άνδρες, ενώ στη λίστα συμπεριλαμβάνεται μόλις μία γυναίκα, με τους επαγγελματίες οδηγούς την ίδια ώρα να περιγράφουν την επικίνδυνη καθημερινότητα που βιώνουν στις οδικές αρτηρίες του νησιού, που τους αναγκάζουν να παίζουν κάθε μέρα κορώνα-γράμματα τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΥΠΡΟΤΑ (Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων), τα περισσότερα τροχαία σημειώνονται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τα 14 από τα 22 συνολικά τροχαία δυστυχήματα της φετινής χρονιάς έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ημερών.

Σημειώνεται ότι στους οκτώ ανέρχονται οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στα Χανιά από την αρχή του έτους έως χθες, στους τέσσερις στο Ρέθυμνο, ενώ κανένας νεκρός δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στο Λασίθι. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως το ίδιο διάστημα πέρυσι οι νεκροί στους δρόμους του νησιού ήταν περισσότεροι, και συγκεκριμένα 33.
22 νεκροί στους δρόμους το 2017

Ηράκλειο: 10

Χανιά: 8

Ρέθυμνο: 4

Λασίθι: 0

Σύνολο: 22

Πηγή: ΕΣΥΠΡΟΤΑ

Αιματοβαμμένο το Σαββατοκύριακο με θανατηφόρα τροχαία σε Χερσόνησο και Χανιά.

Σάββατο πρωί, στην είσοδο της Χερσονήσου, 32χρονος οδηγός αυτοκινήτου εξέπνευσε στην άσφαλτο αφού προηγουμένως το όχημά του, άγνωστο πώς, κατέληξε σε κολόνα φωτισμού. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πιθανότατα σε κολόνα και να ανατραπεί. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο για τον οδηγό ήταν ήδη αργά, αφού είχε εκπνεύσει, με το τροχαίο δυστύχημα να προκαλεί θλίψη σε όλη την Κρήτη.
Παλεύει για τη ζωή του

Οι μέρες και οι ώρες είναι δύσκολες και η αγωνία συνεχώς μεγαλώνει για τους συγγενείς ενός 22χρονου νεαρού στα Χανιά, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης, λόγω σοβαρού τροχαίου, το δεύτερο κατά σειρά στο νησί κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Ο 22χρονος ήταν συνεπιβάτης δικύκλου, που οδηγούσε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου νεαρός στην οδό Κισσάμου, όταν, άγνωστο πώς, συγκρούστηκε με Ι.Χ. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 22χρονος, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Νεκρός 46χρονος στα Χανιά

Εν συνεχεία, Κυριακή ξημερώματα, το κακό τρίτωσε, όταν ένας 46χρονος άνδρας παραλαμβάνεται νεκρός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ταυρωνίτη Χανίων, με την Αστυνομία να διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος. Ο άτυχος άνδρας είχε εκπνεύσει όταν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφτασε στο σημείο. Σε μικρή απόσταση βρισκόταν πεσμένη μοτοσυκλέτα, που φέρεται να του ανήκει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη αφότου η μηχανή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε στύλο φωτισμού, όπως μάλιστα είχε συμβεί και στο τροχαίο δυστύχημα του Σαββάτου στη Χερσόνησο.

Ρεπορτάζ:Φωτεινή Μαυροματάκη- Μαρία Αντωνογιαννάκη

 

 

neakriti.gr

    Read Previous

    Βαρύ πένθος στην οικογένεια Μανιαδάκη στο Τυμπάκι: Απεβίωσε ο Νικόλαος Ι Μανιαδάκης

    Read Next

    Πανελλήνιες 2017 τα θέματα στην Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών των ΓΕΛ σήμερα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular