• 7 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

Μαρτυρία «βόμβα» στο Φως στο Τούνελγια την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου «Είδα το σύντροφο της στο βουνό και…»

eff055_ipiccy_collage

Μάρτυρας με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή ανέφερε πως την επίμαχη μέρα που χάθηκε η Ντέσι Ιλίεβα, είδε τον σύντροφο της να οδηγεί το αυτοκίνητο του και τον χαιρέτισε.

Ήταν Τετάρτη 2 Μαΐου μεταξύ δύο και μισή με τρεις το μεσημέρι. Οδηγούσε στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ. Από εκεί ο δρόμος συνεχίζει στο χωριό Μυξόρουμα και καταλήγει στην πόλη του Ρεθύμνου.

Στο αμάξι ήταν ο οδηγός μόνος του. Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες.

desi12-ok

Δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε να φτάσει στο σημείο που τον είδε.

Τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα.

«Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό,τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε στις 2 Μαΐου. Τέσσερις μέρες μετά, ο σύντροφος της με τον οποίο την είδαν για τελευταία φορά, αυτοκτόνησε στο πατρικό του σπίτι.

Πιστεύεται ότι ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, τη σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα της χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν.

    Read Previous

    Τραγωδία στην Κρήτη: Σκάφος έπεσε στα βράχια! Τρεις νέοι νεκροί και ένας τραυματίας (εικόνες)

    Read Next

    Power of Love: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι! Η αλλαγή στην ψηφοφορία και οι μεγάλες ανατροπές…

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular