• 16 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Νέα κτηνωδία: Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου

Vinkmag ad

Φρίκη προκαλεί μία καταγγελία με νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου, μετά από το φρικτό συμβάν στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως καθηγητής σχολείου έκανε κεφαλοκλείδωμα σε σκύλο και τον μαχαίρωνε στα πλευρά.

Ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες.

Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτώφορη διαδικασία.

Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

1

Φωτογραφία: ΣΚΑΙ

Read Previous

Οι Γάμοι και κηδείες στο Ηράκλειο θα γίνονται με… 9 άτομα πλέον

Read Next

Η PITSOS κλείνει μετά από 155 χρόνια και μεταφέρεται στην Τουρκία

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular