Αφήνει πίσω του την Κρήτη: Mε τα φτερά του ΠΑΟΚ θα πετάει ο Τίτος Κουτεντάκης
 

titos koytentakis gianni

Ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες ο Τίτος Κουτεντάκης, καθώς σύντομα αναχωρεί για Θεσσαλονίκη προκειμένου να πετάξει με τα φτερά του ΠΑΟΚ σε καινούργιους ποδοσφαιρικούς προορισμούς!

Έτσι μετά από μια γεμάτη χρονιά με τον ΟΦΗ ’94 και τη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, με αποκορύφωμα την κλήση στην Εθνική Παίδων, έρχεται η ώρα για να αφήσει πίσω του την Κρήτη και να κοιτάξει προς ένα λαμπρό μέλλον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το “φλερτ” που είχε εδώ και αρκετούς μήνες αναπτυχθεί μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 15χρονου μεσοεπιθετικού αποκτά πλέον σάρκα και οστά και θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στην ομάδα Κ17 του “δικεφάλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον Τίτο Κουτεντάκη με αφορμή τον αγώνα που είχε δώσει η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ με τις Σέρρες στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας, εκεί όπου άνθρωποι του συλλόγου τον είχαν τσεκάρει ιδίοις όμμασι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, είχε αποδεχτεί την πρόσκληση για να συμμετέχει με την ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ σε ένα υψηλού επιπέδου διεθνές τουρνουά στη Λυών της Γαλλίας, όπου μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός στα περισσότερα παιχνίδια.

Η επίσημη πρόταση από τη Θεσσαλονίκη δεν άργησε να έρθει και εν τέλει πάρθηκε η απόφαση από τον Τίτο Κουτεντάκη και την οικογένειά του για να αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας…