Αυτά είναι τα πιο παράξενα γενετικά σημάδια που έχετε δει ποτέ (Photos)
Κρεατοελιές, ουλές, ελιές τους πόθου… όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιο παράξενο σημάδι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τα οποία μας …επισκέφτηκαν στην πορεία της ζωής μας.   Υπάρχουν και κάποιοι όμως, που έχουν κάποιο κληρονομικό ή εκ γενετής παράξενο σημάδι το οποίο μπορεί να προκαλέσει μέχρι και κοινωνικό αποκλεισμό!!!!!

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα πιο παράξενα γενετικά σημάδια που έχετε δει ποτέ!

2

Didier Montalvo

Αυτό το παιδί ονομάστηκε «Τσίκο Tortuga», καθώς πάσχει από μια γενετική ασθένεια, η οποία παρήγαγε την ανάπτυξη μιας μεγάλης μαύρης μάζας στην πλάτη του  Το σημάδι του είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του από  σχολείο της Κολομβίας όπου πήγαινε!  . Ευτυχώς η ιστορία του ακούστηκε σε όλο τον κόσμο και ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μια ομάδα γιατρών ταξίδεψε στην Μπογκοτά και το χειρούργησε  επιτυχώς

3

Li Xiaoyuan

Αυτό το μικρό έχει ένα μεγάλο πρόβλημα εκ γενετής,  το δέρμα του αναπτύσσει ένα σκούρο χρώμα , παρόμοιο με  δέρμα αγελάδας, το οποίο έχει αρχίσει  να επεκτείνετε στο πρόσωπο και τα χέρια του. Δυστυχώς το άσχημο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει καμία ιατρική επέμβαση σε αυτή την  πολύ σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί μικρά σημάδια στο σώμα του και εξαπλώνετε  ανεξέλεγκτα

4

Μια Qi

Μόλις οκτώ ετών, η μικρή Μια Qi πάσχει από μια παράξενη ασθένεια που προκάλεσε την ανώμαλη ανάπτυξη σκούρων τριχών  στο πρόσωπό της. Ευτυχώς,  έχει λάβει ένα ποσό των χρημάτων που θα της επιτρέψουν τη χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο του Min Yi, όπου ο ιατρός έχει δηλώσει ότι, παρά το ότι έχει μια δύσκολη ασθένεια, με υπομονή και αρκετές συνεδρίες, οι τρίχες μπορεί να αφαιρεθούν μερικώς.

5

Zhang Hongming

Αν και αρχικά φαίνεται να είναι μισός λύκος μισός άνθρωπος , μπορούμε να διακρίνουμε την πραγματικότητα : δηλαδή  μια τρομερή επέκταση της γραμμής των τριχών της κεφαλής.Ο Zhang Hogming ζει  νοτιοανατολικά της Κίνας και είναι γνωστός ως «χιμπατζής. Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, βρήκαν ότι είναι θύμα μιας ασθένειας που επηρεάζει  το 3% του πληθυσμού.

6

Connie Lloyd

Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε με ένα μεγάλο καλοήθη όγκο στη μύτη του, το οποία την έκανε να φαίνεται σαν <<κλόουν>> . Δυστυχώς, η Κόνι Lloyd δεν γλίτωσε τα πειράγματα και τον αποκλεισμό στην παιδική της ηλικία! Ευτυχώς γι ‘αυτήν, μερικοί γιατροί θα μπορούσαν να της δώσουν πίσω το γέλιο που της στέρησε η ασθένεια με την αφαίρεση του όγκου!

 

7

Γιώργος Ashman

Αυτό το μωρό γεννήθηκε με μια μεγάλη κόκκινη κηλίδα στο μέτωπό του. Η μητέρα του Γιώργου, γνωρίζοντας ότι η ασθένεια αυτή θα θα έχει κατά την διάρκεια της ζωής μια συνεχιζόμενη απόρριψη από την κοινωνία αποφάσισε να βρει λύση στην ιατρική επιστήμη.Οι γιατροί λοιπόν, με μια πρωτοποριακή τεχνική, που έβαλαν δύο μεγάλες <<σακούλες>> στο μέτωπό του. Αυτές οι σακούλες  χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν το μέτωπό του, κόβοντας το σημείο της κηλίδας. Πραγματικά η επιχείρηση ήταν μια επιτυχία και ο Γιώργος έχει μόνο μια μικρή ουλή στο μέτωπό του.

Επίσης, συμβαίνουν παρόμοιες καταστάσεις και στο ζωικό βασίλειο όπως βλέπουμε παρακάτω …

8910