Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy: Δείτε τις φωτογραφίες της!
merili3

Το όνομα Μέριλιν Κόουλ μπορεί να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, ήταν η πρώτη γυναίκα που πόζαρε εντελώς γυμνή στο Playboy που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 1972.

Η πρώην Playmate, στα 68 της τώρα, μίλησε στο BBC Radio 4 και στο The Today Show, για το πώς έφτασε να ποζάρει για το περιοδικό στα 23.

Οπως αποκάλυψε, είχε μάθει για το The Playboy Club από έναν φίλο και καθώς κέρδιζε μόλις 12 δολάρια την ημέρα είπε να τα παρατήσει και να πάει στο Λονδίνο. Στο κλαμπ της είπαν πως θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να χαμογελάει.

Η Κόουλ πήγε στη συνέντευξη φορώντας μόνο το μπικίνι της και ο διευθυντής του κλαμπ, Βίκτορ Λόουνς, την ξεχώρισε αμέσως. Αργότερα έγινε και σύζυγός της.

Αμέσως εκπαιδεύτηκε για «κουνελάκι» και έγινε ένα από αυτά. Οταν ρωτήθηκε για το περίφημο κοστούμι εξήγησε πως ήταν μια ενδυμασία που έδινε έμφαση στα σώματα των κοριτσιών, επιμένοντας πως τα «κουνελάκια» δεν χρειάζεται να είχαν μεγάλα στήθη και υποστήριξε πως είχαν όλων των ειδών τα σώματα.

«Ηταν πραγματικά για ένα χαμόγελο και ένα ευχάριστο πρόσωπο, καθαρό δέρμα, μαλλιά και δόντια», είπε.

Η 68χρονη Playmate υποστήριξε πως η απόφαση να ποζάρει εντελώς γυμνή ήταν ένα επιχειρηματικό ζήτημα, για το οποίο ο Χιου Χέφνερ ενδιαφερόταν αρκετά. «Χωρίς να το γνωρίζει το Penthouse έγινε σοβαρός αντίπαλος για το Playboy, οπότε ο Χέφνερ έπρεπε να αποφασίσει εάν θα έδειχνε την ηβική περιοχή στο κέντρο το περιοδικού», αναφέρει. «Δεν ήθελε ιδιαίτερα, αλλά η πίεση αυξανόταν», προσθέτει.

Οταν της ζητήθηκε να φωτογραφηθεί γι’ αυτό, η Κόουλ έτρεξε σπίτι της να πάρει το διαβατήριο της και να ταξιδέψει για Σικάγο, προκειμένου να φωτογραφηθεί στο Playboy HQ στο Σικάγο από τον Alexas Urba.

Μόνο για τη μία φωτογραφία πληρώθηκε 5.000 δολάρια και το τεύχος πούλησε επτά εκατομμύρια αντίτυπα, σύμφωνα με την Telegraph.

Το επόμενο έτος η Κόουλς πήρε τον τίτλο της Playmate και ήταν η μόνη Βρετανίδα που κατέκτησε τον τίτλο.

Η Κόουλ υποστηρίζει πως το Playboy δεν είχε τίποτα «τοξικό», όπως δήλωσε η Σάρα Βάιν στην Daily Mail, κάνοντας λόγο για «τοξική κληρονομιά για τις γυναίκες».

«Δεν υπήρξε τίποτα τοξικό για τον Χιου Χέφνερ, τον Βίκτορ Λόουνς ή το Playboy», είπε.

Το πρώην «κουνελάκι» δήλωσε ευγνώμων στον Χιου Χέφνερ, ο οποίος την γνώρισε στον σύζυγό της Λόουνς. Ο Βίκτορ Λόουνς βρισκόταν πίσω από το Playboy Europe και πέθανε από καρδιακή προσβολή τον Ιανουάριο.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr