Άγνωστοι πούλησαν το λιόφυτο του εν αγνοία του…..στην περιοχή της Μεσσαράς
elies xwrafi

Από τα «σύννεφα» έπεσε ιδιοκτήτης λιόφυτου στην περιοχή της Μεσσαράς όταν από συγγενείς και στη συνέχεια από συγχωριανούς του έμαθε ότι το χωράφι του -με 48 μεγάλα ελαιόδεντρα στην περιοχή Αγ. Στέφανος στο δρόμο Βαγιωνιά- Βασιλικά Ανώγεια- πωλήθηκε σε κάτοικο της περιοχής χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ν.Κ πήγε να ποτίσει τις ελιές του. Εκεί από συγγενείς του ρωτήθηκε αν έχει εργάτες να κάνουν εργασίες στο χωράφι ,γεγονός που θα ήταν ασυνήθιστο για αυτόν  ή αν όντως είναι αλήθεια ότι το χωράφι το πούλησε όπως ακούστηκε.

Μάλιστα οι συγγενείς και κάποιοι συγχωριανοί του έδωσαν το όνομα και το τηλέφωνο του φερόμενου αγοραστή. Έτσι ξεκίνησε και η περιπέτεια του Ν.Κ. Βρήκε για αρχή το φερόμενο αγοραστή για να μάθει ποιος του «πούλησε» το χωράφι του.

 

Έδωσε και προκαταβολή 2.000 ευρώ για ξένο χωράφι

Από το φερόμενο αγοραστή του λιόφυτου Μ.Μ μαθαίνει ότι ήρθε σε επικοινωνία με έναν Μ.Ρ που παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης του ξένου λιόφυτου μετά από το «συνοικέσιο» περί της αγοραπωλησίας που του έκανε ο Γ.Λ. Μάλιστα του είπε ότι στον φερόμενο ιδιοκτήτη το Μ.Ρ είχε δώσει και προκαταβολή 2.000 ευρώ.

Ο Ν.Κ του είπε ότι ο πατέρας του και η οικογένειά του ήταν ιδιοκτήτες εδώ και 60 χρόνια στο συγκεκριμένο χωράφι και ότι τα τελευταία 20 χρόνια ο ίδιος το δηλώνει στο E9 και διερωτήθηκε πως κάποιος πούλησε ένα ξένο χωράφι και μάλιστα πηγαίνοντας σε συμβολαιογράφο που δραστηριοποιείται στη Μεσσαρά, τη Σ.Κ.

 

Η υπόθεση έφτασε στις αρχές

Το πιο ενδιαφέρων από όλα στη μυστήρια αυτή υπόθεση είναι ότι όταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης Ν.Κ κάλεσε το φερόμενο αγοραστή να πάνε μαζί στην αστυνομία να γνωστοποιήσουν το θέμα στην αστυνομία για να γίνει έρευνα, εκείνος δεν έδειξε προθυμία, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να χάνει και την μεγάλη προκαταβολή του.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης από τη στιγμή που δηλώνει τα χωράφια, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και τη δικηγόρο του η οποία κινεί πλέον όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων είναι στην διάθεση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

neakriti.gr

Φωτογραφία αρχείου