Αγωνία τέλος: Βρέθηκε σώα η 16χρονη Κλαρίσα στο Αμάρι Ρεθύμνης
71529-2866e-re-1-
Λήξη συναγερμού, με την 16χρονη Κλαρίσα να εντοπίζεται σήμερα το απόγευμα σώα από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στην επιχέιρηση εντοπισμού της.

Οι διασώστες την βρήκαν καλά στην υγεία της, αλλά λίγο ταλαιπωρημένη.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός από χθες το απόγευμα στις Αρχές του Ρεθύμνου μετά από την ενημέρωση ότι τα ίχνη του 16χρονου κοριτσιού χάθηκαν  από τις Κουρούτες του δήμου Αμαρίου.

Για τον εντοπισμό της ανήλικης κινητοποιήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Μάλιστα έχει επιστρατεύτηκε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr, η ανήλικη είχε φύγει από νωρίς από το σπίτι της για βόλτα μαζί με δύο φίλες της, αλλά καθυστερούσε να επιστρέψει.

Οι προσπάθειες της οικογένειας της να επικοινωνήσουν μαζί της δεν καρποφορούσαν και έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες από το βράδυ της Κυριακής. Η 16χρονη ζει μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένεια της και έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στις Κουρούτες, χωριό καταγωγής της μητέρας της, για διακοπές.