Αγόρασε ένα τζιν από το διαδίκτυο έκρυβε μία… αηδιαστική έκπληξη

tzin

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία νοσοκόμα, η οποία αγόρασε online ένα τζιν παντελόνι αξίας περίπου 100 ευρώ από κατάστημα της Βρετανίας.

Η Κριστίν Έβανς παρήγγειλε το παντελόνι που ήθελε από το κατάστημα Nordstrom, όμως όταν έφτασε η παραγγελία μέσα στην τσέπη του παντελονιού βρήκε ένα φορεμένο και βρώμικο στρινγκ, που ένας θεός ξέρει πώς βρέθηκε εκεί,

Σαστισμένη από το αναπάντεχο γεγονός η νοσοκόμα διαμαρτυρήθηκε με ανάρτησή της στο Twitter στην οποία ανέφερε: «Έπειτα από πολλά χρόνια που είμαι πιστή πελάτισσα του καταστήματος ήρθα προ εκπλήξεως από την έλλειψη υπηρεσιών σας, ΄οταν έλαβα το τζιν που είχε στην μπροστινή του τσέπη ένα βρώμικο και φορεμένο στρινγκ. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και οι απαντήσεις δεν ήταν ανάλογες του επιπέδου της εταιρείας».

Η Κριστίν αγόρασε το παντελόνι από την ιστοσελίδα αγορών HeyBurn, καθώς δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Nordstrom. Η ίδια τόνισε πως το γεγονός ότι το βρώμικο εσώρουχο βρισκόταν στο πακέτο της είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία από τέτοια αντικείμενα.

Η Nordstrom πάντως προσφέρθηκε να αντικαταστήσει το παντελόνι στην νοσοκόμα, ενώ ερευνά το πώς το βρώμικο αυτό στρινγκ κατέληξε στην τσέπη ενός ολοκαίνουργιου παντελονιού.

This entry was posted in Παράξενα. Bookmark the permalink.
Διαβάστε Επίσης:
Αφήστε το σχόλιο σας: