Αγόρασε κάλτσες και βρήκε γράμμα…. από φυλακισμένο που ζητούσε βοήθεια
kaltses-3-jpg-pagespeed-ce-hyoy6rk5lx

Ένα αναπάντεχο μήνυμα βρήκε ο 25χρονος Shahkiel Akbar σε ζευγάρι κάλτσες που αγόρασε από μαγαζί της Primark στο Νιουκάστλ.

Ο νεαρός, ανακάλυψε σημείωμα από κάποιον που ζητούσε βοήθεια, γράφοντας ότι τον εκβιάζουν και τον βασανίζουν στην φυλακή.

Ο Akbar βρήκε το σημείωμα σε ένα ζευγάρι κάλτσες που αγόρασε ενώ όπως αναφέρει, σε αυτό, κάποιος ζητά βοήθεια αφού τον βασανίζουν μετά τον εγκλεισμό του για εκβιασμό και απάτη.

Ο συντάκτης του γράμματος, με το όνομα Ding Tingkun από την επαρχία Anhui, έλεγε πως είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση λόγω δικαστικής πλάνης, αφού αδίκως κατηγορούνταν για εκβιασμό και απάτη. Μάλιστα όπως σημείωνε στο γράμμα τον βασάνιζαν σκληρά με αποτέλεσμα τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του να έχουν πάθε μόνιμη παραλυσία σε μέρος του σώματός τους, ενώ δολοφόνησαν και τον πατέρα του.

Αν βρείτε το γράμμα, παρακαλώ δώστε το στα media ή κάντε το γνωστό στον πρόεδρο Xi Jingping και τον πρωθυπουργό Li Keqiang, ανέφερε ο άνδρας στο γράμμα.

Ήταν ένα SOS από κάποιον 39χρονο που ζούσε στην Κίνα, τονίζει ο Akbar ενώ την προηγούμενα εβδομάδα και άλλος πελάτης της Primark υποστήριξε ότι βρήκε αντίστοιχο γράμμα.

 

 

Πηγή: newmoney.gr