‘Αγρια επίθεση από λυκόσκυλο σε δύο αδέλφια στο Ηράκλειο
skilos-likoskilo

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση σκύλου σε αγοράκι 1,5 έτους στο πάρκο του Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, απρόσμενη επίθεση σε δύο άνδρες, που είναι αδέλφια, έκανε ένα δεσποζόμενο λυκόσκυλο, σε περιοχή έξω από τον Κρουσσώνα.

Ο 33χρονος και ο 25χρονος πήγαν χθες το πρωί να ταΐσουν στο εξοχικό σπίτι που διατηρούν στην περιοχή, τον σκύλο που τους είχε αφήσει πριν από δύο μήνες γνωστό τους πρόσωπο. Οι ίδιοι είναι φιλόζωοι και αποδέχθηκαν με προθυμία, να μείνει μερικές μέρες το ζώο, στο σπίτι.

Καθημερινά, ένα μέλος της οικογένειας πήγαινε στο εξοχικό, τάιζε και πότιζε το σκυλί, το οποίο ήταν δεμένο, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το σκυλί εξαγριώθηκε και τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον μικρότερο αδελφό στη γάμπα, και τον μεγαλύτερο στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Και οι δύο με την βοήθεια του πατέρα τους, πήγαν εσπευσμένα σε οικογενειακό γιατρό, ο οποίος έκανε 4-5 ράμματα στο καθένα, μιας και τα τραύματα ήτα βαθιά, και ταυτόχρονα τους έδωσε φαρμακευτική αγωγή με αντιβίωση για να αποφευχθεί μόλυνση.

«Έπιασα το σκυλί από το πίσω μέρος του λαιμού, όταν είδα ότι είχε χώσει τα δόντια του στον ένα γιο μου, στο χέρι ενώ πήγε να τον ταίσει και αμέσως έφυγε νευριασμένο και έκανε επίθεση στον δεύτερο γιο μου, στο πόδι. Τα παιδιά πονάνε πολύ στα σημεία τραυματισμού και εύχομαι να μην τους μείνουν σημάδια» αναφέρει στο ekriti.gr ο πατέρας.

Ωστόσο δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα, μόνο θα επιστρέψει το σκυλί στο ιδιοκτήτη του.