«Άγριες Μέλισσες»: «Νικηφόρος» Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αναστάση Ροΐλό
«Άγριες Μέλισσες»: «Νικηφόρος» Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αναστάση Ροΐλό

Άγνωστες πληροφορίες για τον Αναστάση Ροΐλό που υποδύεται τον «Νικηφόρο» στις «Άγριες Μέλισσες»
Για τον Αναστάση Ροΐλό το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε μέσα από τη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι υπεύθυνοι τον είδαν μέσω Facebook και έπειτα τον πήραν τηλέφωνο.

Επαγγελματική πορεία

Παρ’ όλα αυτά, αυτή δεν ήταν η πρώτη του δουλειά στο χώρο του θεάματος. Το 2015 είχε πάρει μέρος στην μικρού μήκους ταινία «The Activists» του Κώστα Καρύδα, ενώ το 2016 συμμετείχε στη μικρού μήκους  «White Collar» (2016).

Έπειτα, το 2017 είχε συμμετοχή στην ταινία μικρού μήκους «9023», η οποία μετρά 50 επίσημες συμμετοχές σε Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου, 4 Διεθνή Βραβεία και προβολές σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο.

Αναστάση Ροΐλό

Το 2018 είχε το ρόλο του Τσάρλι στην παράσταση «Ντα» (2018) του Χιου Λέοναρντ σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου.

Πληροφορίες για τη ζωή του

Ο Αναστάσης Ροΐλός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 31 χρονών και απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, ενώ έχει παρακολουθήσει εργαστήρια με τον Θ. Τερζόπουλο και T. Suzuki. Μάλιστα, είναι και αθλητής ξιφασκίας.

Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο, το χοροθέατρο και τον κινηματογράφο.

Αναστάσης Ροΐλός

Έχει δηλώσει τη μεγάλη αδυναμία του στις μηχανές, αλλά και το ότι είναι αρκετά υποχόνδριος. Παράλληλα, έχει προβεί σε μια προσωπική αποκάλυψη, αναφέροντας πως δεν έχει μεγαλώσει με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει για την πατρική φιγούρα: «Για μένα το πρότυπο του πατέρα ήταν ένα ποτ πουρί από συμπεριφορές και φυσιογνωμίες αντρών γενικά ή πατεράδων φίλων»

 

 

 

 

news2u.gr