Ανατριχιαστικά ερωτικά παιχνίδια στην Κρήτη: Έκαναν χρήση ναρκωτικών και της έβαλαν ένα ξύλο στον κόλπο για… πλάκα! Παραλίγο να πεθάνει!
aa4e5854222aa5578e37edeac6ac422a

Μια φιλική συντροφιά μετατράπηκε σε … εφιάλτη, με δραματικές συνέπειες για μια 59χρονη -σήμερα- γυναίκα.
Η υπόθεση αναβίωσε στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό ενώ στο εδώλιο κάθησαν δυο Ηρακλειώτες που μαζί με ακόμα δυο άτομα αγνώστων στοιχείων, κατηγορούνται ότι προκάλεσαν την άνευ προηγουμένου περιπέτεια για την 59χρονη.

Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε το 2006 όπου η παρέα των τεσσάρων ανδρών είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της γυναίκας. Η κατάσταση όπως περιγράφηκε από το δικαστήριο ξέφυγε αφού όπως ειπώθηκε η παρέα έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ στη συνέχεια για… πλάκα (!) έβαλαν ένα ξύλο στον κόλπο της 59χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών αλλά είχε πάρει ηρεμιστικά τα οποία της είχαν χορηγηθεί εξ αιτίας ενός σοβαρού τροχαίο με αποτέλεσμα η αντίληψη και τα αντανακλαστικά της να έχουν επηρεαστεί να να μην μπορεί να αντιδράσει με νηφαλιότητα …

Επικίνδυνα ερωτικά `παιχνίδια` στην Κρήτη! Χαροπάλευε από ξύλο στον κόλπο

Το επικίνδυνο αυτό αστείο είχε μοιραίες συνέπειες για την υγεία της αφού η γυναίκα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πάθει αιμορραγία και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και λόγω του προβλήματος που προέκυψε στη συνέχεια να πάθει τέτανο και να υποστεί ανακοπή ενώ χρειάστηκε να μείνει για 2.5 μήνες στην εντατική!

Οι δυο Ηρακλειώτες καταδικάστηκαν και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό με την κατηγορία του βιασμού. Μάλιστα το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τους είχε καταδικάσει σε τρία χρόνια. Ωστόσο επειδή απουσίαζε κατά την ακροαματική διαδικασία ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είχε υποβάλει αίτημα ακύρωσης προκειμένου να είναι παρών στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο έγινε ξανά και επέβαλε την ίδια ποινή 3 χρόνια εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

 

 

www.athensmagazine.gr