Απελπισμένη μητέρα: Στην τρίτη δοκιμή, της έκαναν τραχειοστομία. Επειδή έκανε ένα πάρτι με την ξαδέλφη της!.Τώρα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τον Κόσμο
taz-01-10-055mv

Μια απελπισμένη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία της κόρης της στο Facebook. Κανονικά, σκηνές σαν αυτή θα πρέπει μάλλον να αφορούν μόνο την άμεση οικογένεια και μερικές φορές ένα δικαστήριο.

Αλλά στην περίπτωση αυτή, η μητέρα ήθελε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να δουν τις φωτογραφίες. Η ιστορία πίσω από αυτήν την εικόνα είναι οδυνηρή.

«Γονείς Προσοχή:

Έτσι μοιάζουν 2 μπύρες, 2 σφηνάκια Captain Morgan, 2 σφηνάκια τσίπουρο, 2 σφηνάκιαουίσκι, και μια χούφτα εμποτισμένα με αλκοόλ βατόμουρα σε ένα 16χρονο.

Η κόρη μου και η ξαδέλφη της αποφάσισαν να κάνουν ένα πάρτι χθες το βράδυ, ενώ ήταν στο σπίτι του μπαμπά της μόνες τους για 2 ώρες. Άνοιξαν το ντουλάπι με τα ποτά και όταν ο πρώην σύζυγός μου γύρισε σπίτι βρήκε τα κορίτσια μεθυσμένα και την κόρη μας λιπόθυμη. Την μετέφερε στο νοσοκομείο στο Wyoming, και τον συνάντησα εκεί.

Όταν έφτασα μπήκα στα επείγοντα και εκεί ήταν το παιδί μου, να βρίσκεται σε ένα φορείο. Ήταν καλυμμένη με θερμαινόμενες κουβέρτες για την καταπολέμηση της υπερθερμίας – η θερμοκρασία του σώματος της ήταν στους 35 βαθμούς. Ήταν γεμάτη με ορούς που της παρείχαν υγρά. Ένας από τους σωλήνες στο λαιμό της κατέβαινε στο στομάχι της και συνεχώς τα υγρά από μέσα.

Πήρε στην ομάδα γιατρών της εντατικής 3 προσπάθειες να διασωληνώσουν την Taylor, και έσκισαν το λαιμό της επάνω στην προσπάθεια. Ήταν απαραίτητο – για να μπορέσει να συνδεθεί με τον αναπνευστήρα που πέρασε τις επόμενες 13 ώρες να αναπνέει γι “αυτήν, γιατί δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει μόνη της.

Την μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων γύρω στα μεσάνυχτα.

Τα συμπτώματα της κόρης μου προκλήθηκαν από το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της, που έφτανε στο 0,43.
Πάνω από 5 φορές το νόμιμο όριο.

Αρκετά υψηλό για να σκοτώσει έναν ενήλικο άνδρα.

Οι γιατροί μας κατέστησαν πολύ σαφές ότι αν ο πατέρας της δεν την είχε βρει τη στιγμή που το έκανε, θα είχε αναμφίβολα πεθάνει σε αυτό το σπίτι χθες το βράδυ.

Εμείς, με τη βοήθεια του Θεού και μόνο, δεν θα θάψουμε το παιδί μας αυτή την εβδομάδα. Αλλά μόνο επειδή είμασταν εξαιρετικά ευλογημένοι.

Και εξαιρετικά τυχεροί.

Ωραίο πάρτι…

Ελπίζω η κόρη μου και η ανιψιά μου να κατανοήσουν πόσο τυχερές και οι δύο είναι. Ελπίζω να μάθουν ένα πολύτιμο μάθημα από αυτό. Και ελπίζω ότι αυτή η ιστορία μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ενός άλλου παιδιού να χάσει τη ζωή του από το αλκοόλ.

Γονείς: 2 ώρες. Χρειάστηκαν μόνο 2 ώρες.

Παιδιά: 2 μπύρες και 6 σφηνάκια είναι το μόνο που χρειάστηκε για να σκοτώσει σχεδόν αυτό το κορίτσι.

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσε να μας βρει μια κατάσταση όπως αυτή.

Ούτε η Taylor.

Ίσως θα έπρεπε.»

Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε στα λόγια αυτής της μητέρας. Ας ελπίσουμε το ισχυρό μήνυμά της να ακουστεί σε εκείνους που χρειάζεται.

 

 

 

Πηγή / Copyright: hefty.co
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr