Αποστόλου, Βερναρδάκης Κουρουμπλής και Χαρίτσης η συνοδεία ο Αλ. Τσίπρας στην Κρήτη
kotsakas

Παρουσία του Αντώνη Κοτσακά, υπεύθυνου Πολιτικού Συντονισμού της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, η συνέντευξη τύπου της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει την αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ανατολική Κρήτη.

Ο Πρωθυπουργός θα φτάσει συνοδευόμενος από τετραμελή ομάδα υπουργών.

Συγκεκριμένα, μαζί του θα είναι οι κκ Β. Αποστόλου, Βερναρδάκης, Κουρουμπλής και Χαρίτσης ενώ το «παρών» έδωσε σήμερα και ο κ. Νίκος Σκορίνης, , μέλος της Π.Γ και υπεύθυνος διασύνδεσης κόμματος- κυβέρνησης.

Ο κ. Κοτσακάς έδωσε έμφαση στην προγραμματική ανασυγκρότηση της υπαίθρου, γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί σε Μοίρες και Κριτσά, ενώ ολοι τους «ξόρκισαν» τις εκλογές λέγοντας ότι «κακώς συνδέονται με εκλογές οι επισκέψεις του Πρωθυπουργού».

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήρθε τόσο καιρό, απάντησε με νόημα: «Πώς τον προτιμά τον Πρωθυπουργό ο πολίτης; Με παρουσία αξιοπρεπή στο εξωτερικό και στα φόρα ή όχι;»

Παράλληλα, όλοι απηύθυναν κάλεσμα σε παραγωγικούς φορείς αλλά και στον κοσμο του Ηρακλείου να δώσει το «παρών», ενώ ο κ. Τσίπρας θα δει τελικά και τον δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ερωτηθείς από το Cretalive για τυχόν σύνδεση της παρουσίας του κ. Κοτσακά εδώ – στην παρούσα συγκυρία – με το παρελθόν, εκείνος σημείωσε ότι διατηρεί φιλίες εδώ με πολλούς Κρητικούς τους οποίους και τιμά ενώ όπως είπε, θα πρεπει να υπάρξει αποσύνδεση με το παρελθόν.

« Η κοινωνία έχει φτωχοποιηθεί και αν και το σύστημα έχει επενδύσει στο ‘πείραμα’ της Κεντροαριστεράς, αυτό δεν φαίνεται να περπατάει»

 

 

 

www.cretalive.gr