Αρχική Survivor Survivor – Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (31/05) το έπαθλο!
02d3d3_5

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

Το Dreamfm.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Πριν όμως την αποχώρηση της ημέρας έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποιος θα κερδίσει;

Το Athensmagazine.gr σας έχει πάλι το παρασκήνιο και σας το μεταφέρει! Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα δυνατό αγώνισμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Διάσημους να προσπαθούν να διαχειριστούν την καλή κατάσταση και ψυχολογία που βρίσκονται και από την άλλη τους Μαχητές να θέλουν να επιστρέψουν επειγόντως στις επιτυχίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το trailer, το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα βάναυσο με αρκετή επαφή με το νερό αλλά χρειάζεται και μεγάλη αντοχή! Οι Διάσημοι δείχνουν να είναι το μεγάλο φαβορί και απόψε, ωστόσο αυτό θα το μάθουμε με την σίγουρη διαρροή που θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου: