Με άρωμα Κρήτης η «Βραδιά Επιλέκτων»- Ετοιμος για το ρινγκ ο Μπάμπης Κλάδος
eksofyllo-2-696x442-1-696x442

Στην τελική φάση βρίσκονται οι λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση της «Βραδιάς επίλεκτων» που θα έχει και έντονο άρωμα Κρήτης!

Και αυτό γιατί όπως έχει επισημάνει το Greekfightr.gr  ο ταλαντούχος αθλητής Μπάμπης Κλάδος θα μετάσχει, με στόχο να μετάσχει και να διακριθεί σε μια «Βραδιά επίλεκτων»

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη διοργάνωση αγώνων «Βραδιά επίλεκτων- Αχιλλεύς IV» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης!

Σημειώνεται ότι προπονητής του αθλητή από το Ηράκλειο είναι ο Μιχάλης Κουγιουμτζάκης ενώ ο Σύλλογος είναι ο ΟΦΗ-Fight Academy

Η τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τους Μυρμιδόνες Κουφαλίων υπό την εποπτεία της Ε.Ο.Μ.Α.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης ο δάσκαλος της σχολής κος Κώστας Μαυροκεφαλίδης ο οποίος ξεκίνησε ήδη την οργάνωσή της με σκοπό το 2016 θα γίνει το ξεκίνημα για μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή του.

Η εκδήλωση με τίτλο ‘’ΑΧΙΛΛΕΥΣ 4’’ θα φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες αλλά και εθνικούς τίτλους.

Την ίδια ημέρα το πρωί στις 11:30 θα ξεκινήσει όπως γίνεται πάντα η εκδήλωση των διασυλλογικών αγώνων

14212098_1760414900894095_2770259994748629033_n

 

Βασιλικός vs Κυριακίδης 

Για τον Τίτλο Ελλάδος στην κατηγορία των -80 κιλών εφήβων θα αναμετρηθούν και οι:Ολύμπιος Βασιλικός από την σχολή του Γρηγόρη Πιστικού και Κώστας Κυριακίδης από την σχολή του Κώστα Σασαρίδη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Οι δύο αθλητές αναμετρήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα με τον Κυριακίδη να παίρνει την νίκη με μικρή διαφορά στα σημεία. Ο επαναληπτικός αγώνας στα Κουφάλια αναμένεται να είναι πολύ δυνατός και λόγω της αντιπαλότητας που έχει δημιουργηθεί από την πρώτη τους συνάντηση αλλά και λόγω του ότι είναι ένας αγώνας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αγώνας θα είναι με όρους Κ1 των πέντε γύρων των δύο λεπτών (5χ2’)

eoma