Άρρωστο! 36χρονη έχει εpωτική σχέση με τον 19χρονο γιο της και θέλει να κάνει οικογένεια μαζί του (VIDEO)
24e5c2885084fa6373c8c7fa59e4bfee

Η Monica Mares έδωσε τον 19χρονο σήμερα Caleb Peterson για υιοθεσία όταν ήταν μωρό. Μετά από χρόνια, οι δυο τους συναντήθηκαν, με στόχο ο ένας να είναι στη ζωή του άλλου και να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο.

Η 36χρονη, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει πότε της συνέβη, έpωτεύτηκε τον γιο της, που αισθάνεται το ίδιο για εκείνη. Οι δυο τους ζουν μαζί, παρά την κοινωνική κατακραυγή και τις βίαιες σε ορισμένες περιπτώσεις επιθέσεις σε βάρος τους.

Σε μία μάλιστα από αυτές, μητέρα και γιος κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες της επίθεσης, όπως λέει η Mares δεν συνελήφθησαν και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές ήξεραν ποιος το έκανε.

Monica και Caleb ορκίζονται στην αγάπη τους και δηλώνουν πως κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να τους χωρίσει.

“Το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε, να φιλιόμαστε”, είπε η Mares σε συνέντευξή της. Ο γιος της από τη μεριά του, ονειρεύεται, να ζήσουν μαζί και να της προσφέρει “όσα της αξίζουν”, όπως λέει, ομολογώντας πως δυσκολεύεται να βρει δουλειά, γιατί κανένας δεν θέλει να τον προσλάβει, λόγω της δικαστικής τους περιπέτειας για την ανάρμοστη έpωτική τους σχέση.

“Είμαι 19 και εκείνη είναι πάνω από 18, οπότε είναι σωστό”, λέει μεταξύ άλλων ο 19χρονος.

 

 

 

πηγή

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας ‘αλιεύονται’ και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.
Η συντακτική ομάδα του David-avramidis.gr