ΑΥΤΑ είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο (Εικόνες – Video)
ΑΥΤΑ είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο (Εικόνες – Video)

Έχουν μπράτσα και κοιλιακούς σαν του Ηρακλή και δεν είναι ούτε 10 ετών

​Ο εννιάχρονος Τζουλιάνο και ο επτάχρονος Κλαούντιου είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο.

Στην Ρουμανία έχουν το παρατσούκλι «Ηρακλής» και καθημερινά σηκώνουν βάρη τεσσάρων κιλών για δύο ώρες.

agori1.jpg

Ο πατέρας των δύο αγοριών ήταν αθλητής του bodybuilding και έχει αναλάβει προσωπικά την προπόνηση των γιων του, με στόχο να τα μεταμορφώσει στα πιο δυνατά αγόρια του κόσμου.

agori2.jpgagori3.jpg

Όνειρό του μάλιστα ήταν να κάνει τα παιδιά του διάσημα στην Φλωρεντία όπου έμεναν, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τώρα η οικογένεια σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Βρετανία μπας και βρουν εκεί τη δόξα.

Τα δύο αγοράκια κάνουν ακροβατικά και σηκώνουν βάρη από όταν ήταν ακόμα νήπια, ενώ ο Τζουλιάνο έχει ήδη σπάσει δύο παγκόσμια ρεκόρ, καταφέρνοντας την πρώτη φορά να κάνει κατακόρυφα push ups σε γωνία 90 μοιρών και τη δεύτερη να σταθεί πάνω σε στύλο σαν να είναι σημαία.

agori4.jpg

Ο Κλαούντιο ακολούθησε τα βήματά του και ήδη έχει πάρει αρκετές διακρίσεις. Μάλιστα σε ηλικία μόλις 18 μηνών άρχισε να κάνει τα κόλπα του αδελφού του, ενώ άνθρωποι του χώρου λένε ότι είναι πολύ δύσκολο για παιδιά αυτής της ηλικίας να κάνουν τόσο δύσκολες ασκήσεις.

Δυστυχώς όμως η οικογένεια τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα οικονομικά. Πλέον μένουν στη Ρουμανία, όπου προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην μαζεύοντας τενεκεδάκια για την ανακύκλωση.

agori5.jpg

Ο πατέρας των μικρών σκέφτεται να πάει στην Βρετανία για να βρει δουλειά, ή κάποιον μάνατζερ για τα παιδιά του.

Ο Τζουλιάνο πάντως μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, είπε ότι δεν θέλει να μετακομίσει και να φύγει μακριά τους.

agori6.jpg

Πάντως έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκληρή προπόνηση στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά, με αρκετούς να κατηγορούν τους γονείς ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους για να βγάλουν χρήματα.