Άξιος: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού X – Factor! (VIDEOS)
c836d0ddaf2ca8cfb6a13dbeaa73f9f2

Σε μάχη των δυο φαβορί εξελίχθηκε ο τελικός του Τhe X Factor με μεγάλο νικητή τον Ανδρέα Λέοντα. Τόσο ο Ίαν Στρατής όσο και ο Ανδρέας Λέοντας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Και οι δυο ήταν τα δυνατά χαρτιά του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος είναι και ο μεγάλος νικητής από τους κριτές. Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από την ανακοίνωση του πρώτου έκανε και την αποκάλυψη πως του χρόνου θα ξαναδούμε το X Factor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Για τον τελικό, ο Ίαν Στρατής «πάλεψε» στο τέλος ερμηνεύοντας το αγαπημένο του κομμάτι, το Gorilla του Bruno Mars ενώ ο Ανδρέας Λέοντας στην τελευταία του εμφάνιση στην σκηνή του Χ Factor επέλεξε, “το Θεός αν είναι” κομμάτι που και εκείνος είχε πει στην πρώτη του οντισιόν στον διαγωνισμό.

Δείτε τα βίντεο

Οι Stereo Soul τελικά, ήταν η επιλογή του κοινού για αποχώρηση. Το συγκρότημα του Θοδωρή Μαραντίνη Δεν κατάφερε να περάσει στους δύο και να διεκδικήσει το έπαθλο του διαγωνισμού. Ιαν Στρατής και Ανδρέας Λέοντας είναι εκείνοι που περνάν στον τελικό του σόου.

Δείτε την αποχώρηση τους

Οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα ακόμη live.Το κομμάτι που ερμήνευσε στον τελικό του Χ Factor o Ίαν Στρατής ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του. Όπως είπε στο βίντεο της παρουσίασής του, ήταν η ευκαιρία του να γκρεμίσει και την σκηνή του X-Factor εκτός από το δωμάτιό του.

Το πρώτο κομμάτι που είπε ο Ανδρέας Λέοντας στον τελικό του Χ Factor ήταν ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.Είπε το «Λιώμα σε γκρεμό» και συγκίνησε τους πάντες.

Οι Stereo Soul ερμήνευσαν ένα πάρα πολύ δύσκολο τραγούδι όπως είναι το «Malade» της Lara Fabian.

 

 

www.athensmagazine.gr