Μπούκαραν με καλάσνικοφ σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου
as

 

 

 

 

 

 

 

Σκηνικό τρόμου στήθηκε πριν από λίγο σε μεγάλο ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου χτύπησαν ένοπλοι ληστές.

Πιθανότατα στόχος τους ήταν το κοσμηματοπωλείο της Μονάδας.

Μέσα σε δευτερόλεπτα μπροστά από το ξενοδοχείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς ο υπάλληλος πρόλαβε να ενεργοποιήσει το ειδικό σύστημα συναγερμού που υπάρχει.

Το ξενοδοχείο “έζωσαν” άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που πρόλαβαν να εκκενώσουν το χώρο της εισόδου από δεκάδες τουρίστες και καθήλωσαν τους ληστές παρά το γεγονός, ότι προσπάθησαν λυσσαλέα πυροβολώντας με τα καλάζνικωφ να διαφύγουν.

Τρεις από τους ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν από τα πυρά των αστυνομικών. Ο ένας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο μέτωπο, ο άλλος στον ώμο και ο τρίτος στα πόδια.

Στο σημείο καταφθάνουν συνεχώς ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς δεν είναι γνωστό αν υπάρχει κι άλλος τραυματίας, εκτός από τους τρεις ληστές.

Ο ένας τουλάχιστον έφυγε συνοδευόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις για το νοσοκομείο, ενώ επί τόπου βρίσκονται και επιχειρούν τρία οχήματα με διασώστες του ΕΚΑΒ.

Η περιοχή παραμένει “ζωσμένη” από πάνοπλους αστυνομικούς που συνεχίζουν την επιχείρηση καθώς δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν υπάρχει κι άλλος συνεργός ακόμη που κρύβεται στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους ληστές είναι γνωστός Ηρακλειώτης φυγόδικος, ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί στα πόδια και φαίνεται να είναι ένας από τους επικεφαλής της αδίστακτης συμμορίας.

www.neakriti.gr