Η χυμώδης κοπέλα που άφησε την φίλη της να κάνει σεξ με το αγόρι της! (video)
dc9305_1

Τον Ιανουάριο, η Lena Nersesian, πιο γνωστή ως «Lena the plug» είχε τάξει ένα sεx tape με το αγόρι της αν το κανάλι της έφτανε τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. 6 μήνες μετά, το κανάλι της έχει φτάσει περίπου τους 930.000 συνδρομητές και απ’ ότι φαίνεται το sεx tape έχει γίνει έτσι κι αλλιώς. Η περιβόητη vlogger βέβαια απ’ ότι φαίνεται είχε κάνει ακόμα χειρότερα πριν από αυτό.

Οι περισσότερες γυναίκες θα αφήνιαζαν αν οι φίλες τους έστω ακουμπούσαν τον «άντρα» τους. Όχι η Lena. Μάλιστα, σε ένα βίντεο της δηλώνει ευθαρσώς πως θα αφήσει την φίλη της να κάνει σeξ με το αγόρι της και μετά θα τους συνοδεύσει κι αυτή.

«Την εμπιστεύομαι και σκέφτηκα, ότι θα έχει πλάκα» λέει στο βίντεο. «Ξέρει τα πάντα για την σeξουαλική μας ζωή και από εδώ και πέρα δεν θα χρειάζεται να της λέω», συνέχισε.

Το βίντεο, που έφτασε τις 8, 5 εκατ. Προβολές, δείχνει της δυο φίλες να προετοιμάζονται και να δηλώνουν πως το έχουν ξανακάνει με κάποιον άλλο. Πίνουν τεκίλα και όταν το αγόρι της Lena φτάνει σπίτι, λέει πως ήταν έκπληξη γι’ αυτόν όσο και για τους συνδρομητές. Και αργότερα κλείνουν την κάμερα και την ξανανοίγουν καθήμενοι σε ένα ξέστρωτο κρεβάτι.

Οι περισσότεροι θεατές ξέσπασαν με κάποιον να σχολιάζει πως «είναι λυπηρό τα κορίτσια να μεγαλώνουν και να γίνονται έτσι, αν έχετε ή αν αποκτήσετε κόρη, να την διδάξετε και να την προστατέψετε και μην την αφήσετε να γίνει σαν αυτές».

Ένας άλλος είπε: «Μπορεί να είστε ελκυστικές αλλά βρίσκω λυπηρό το ότι μόνο το σeξ, το αλκοόλ και η εξωτερική εμφάνιση είναι τα μόνα πράγματα που βρίσκεται ενδιαφέρον».

Κι ένας τρίτος είπε: «πόσα εγκεφαλικά κύτταρα λέτε να έχουν οι τρείς τους;». Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

 

 

athensmagazine.gr