Η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision
Demy

Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η Demy θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, μένει να ανακοινωθεί η ημερομηνία της παρουσίασης των τριών προτάσεων της ομάδας, που θα προβληθούν από τη δημόσια τηλεόραση δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που θα πάει στην Ουκρανία το Μάιο.

Mετά το στραπάτσο της περσινής απευθείας ανάθεσης σε ένα folklore συγκρότημα με ποντιακό στίχο, η διεύθυνση της ΕΡΤ φαίνεται να έβαλε μυαλό και επιστρατεύει τα πιο δυνατά όπλα της χώρας στο θεσμό της Eurovision. Δημήτρης Κοντόπουλος στη σύνθεση, που μόλις πέρσι “φλέρταρε” με την πρώτη θέση υπογράφοντας το κομμάτι της Ρωσίας, Φωκάς Ευαγγελινός που είναι επίσης πίσω από επιτυχημένες αποστολές – μεταξύ αυτών και η μόνη νίκη της Ελλάδας το 2005 – και Demy.

AdTech Ad.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, Demy και Δημήτρης Κοντόπουλος ανάρτησαν ένα λακωνικό μήνυμα στο instagram, αμφότεροι όμως με ένα κοινό στοιχείο. Η τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία με τη λέξη Eurovision και την ελληνική σημαία και σημείωσε “happy”.

Νωρίτερα,  ο συνθέτης είχε ανεβάσει στο δικό του προφίλ μια φωτογραφία ενός emoticon με “χαμογελαστή φατσούλα” και λίγο αργότερα ανέβασε κι αυτός την ίδια φωτογραφία με το λογότυπο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Μπορεί να υποθέσει εύλογα κάνεις πολλά για το ύφος, ίσως και τον τίτλο ενός από τα τραγούδια, που αν μη τι άλλο φαίνεται πως θα είναι “χαρούμενος”.

 

 

 

news247.gr