Δήμαρχος κάλεσε αστυνομία & ΣΔΟΕ για στημένο διαγωνισμό στο δήμο του (φωτο)
dimarxeio

Tην Ελληνική Αστυνομία και τo Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κάλεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος καταγγέλλοντας ότι εργολάβοι επιχείρησαν να στήσουν δημοπρασία!

xrimata-tsepi-aftodioikisi-696x413

Σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Βασιλόπουλος: «Σήμερα στις 10 υπήρχε δημοπρασία για ανακατασκευή πεζοδρομίων στο Δήμο ύψους 300.000 ευρώ. Το γνωστό κύκλωμα των εργολάβων είχε μαζευτεί από το πρωί για να στήσει το γνωστό κόλπο.

Να μοιράσει επιταγές σε κάποιους για να φύγουν και μετά κλήρωση για να κατατεθούν 5 συμφωνημένες και πολύ χαμηλές προσφορές. Όλα αυτά στις πλάτες και κυρίως με τα λεφτά του λαού της πόλης μας», επισήμανε.

Και πρόσθεσε: «Σύσσωμη η δημοτική αρχή ήμασταν εκεί από νωρίς το πρωί. Ενημερώσαμε την αστυνομία και τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος και διαμηνυσαμε στους εργολάβους ότι αν δούμε χαρτάκια, κληρώσεις μεταξύ τους και άλλες ύποπτες κινήσεις θα ζητούσαμε την αυτόφωρή τους δίωξη. Τελικά; Ανέβηκαν οι περισσότεροι, κατέθεσαν προσφορά και ο διαγωνισμός κατέληξε σε κάποιον που κατέθεσε 57%», κατέληξε.

vasilopoulos_dimoprasia_aftodioikisi

Η φωτo που ανέβασε ο κ. Βασιλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook