Έγιναν «λιώμα», τα… μέτρησαν και του έκοψε το πέος με τσεκούρι
tsekouri 1

Δύο μέρες έπιναν, με αποτέλεσμα η διασκέδαση να εξελιχθεί σε τραγωδία – Στη φυλακή ο 52χρονος, στο νοσοκομείο ο 47χρονος.

Ρωσία… στην περιοχή των Ουραλίων, στο Μπασχκοροστάν. Δύο μεσήλικες άνδρες διασκεδάζουν επί δύο μέρες πίνοντας. Κάποια στιγμή ξεκινούν μία αντιπαράθεση για το… μέγεθος των «οργάνων» τους. Πώς κατέληξε η… συζήτηση; Ο ένας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα και ο άλλος… χωρίς πέος!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο φίλοι, ένας 52χρονος και ένας 47χρονος, συναντήθηκαν για να διασκεδάσουν. Επί δύο ημέρες δεν σταμάτησαν να κατεβάζουν τα ποτήρια με τη βότκα. Επόμενο ήταν, να γίνουν… λιώμα και να περάσουν σε μία άλλη διάσταση στην κουβέντα τους. Το… μείζον ζήτημα που απασχόλησε τους δύο Ρώσους, ήταν το «υπαρξιακό» ερώτημα: Ποιον τον έχει μεγαλύτερο;

Καθ’ ότι είναι άντρες, δεν μπήκαν στη διαδικασία της… απευθείας μέτρησης. Ο καθένας έλεγε τα δικά του. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν. Η αντιπαράθεση έγινε λογομαχία, η λογομαχία καυγάς και ο καυγάς… έβγαλε αίμα. Ο 52χρονος άρπαξε ένα τσεκούρι, χτύπησε τον 47χρονο φίλο του στο κεφάλι και μετά του έκοψε το πέος με το ίδιο εργαλείο.

Το θύμα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και τον τρόμο που ένιωσε, με αποτέλεσμα να ακούσουν τις φωνές οι γείτονες και να επέμβουν δυναμικά, ενώ είχαν καλέσει ήδη ασθενοφόρο. Ο 52χρονος δράστης κινδυνεύει να μπει στη φυλακή ακόμη και για οκτώ χρόνια.

Πηγή: protothema.gr