Έγκλημα χωρίς τέλος στο Τυμπάκι και νέα δηλητηριασμένα δολώματα εντόπισε η “Ντάικα”




Έγκλημα χωρίς τέλος στο Τυμπάκι και νέα δηλητηριασμένα δολώματα εντόπισε η “Ντάικα”

Και ενώ οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών διερευνούν την υπόθεση αναφορικά με τη δηλητηρίαση σκυλιών στο Τυμπάκι, ο ασυνείδητος που έχει γεμίσει την περιοχή με δηλητηριασμένα δολώματα, συνεχίζει ακάθεκτος το “έργο” του.

Kυριολεκτικά “αθεόφοβος” αυτός που τοποθέτησε δολώματα δίπλα στην εκκλησία Αγία Ελεούσα στο Τυμπάκι, όχι μακριά από εκεί που ερεύνησε προχθές ο Σπύρος Νηστικάκης με τη Ντάικα.
Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο Σπύρος με τη Ντάικα εντόπισαν άλλα 5 δολώματα τα οποία φαίνεται να είχαν τοποθετηθεί λίγη ώρα νωρίτερα…
Αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, μόνο ως στυγνός εγκληματίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Καλό θα είναι όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι να ενημερώσει είτε την Αστυνομία είτε τον Σπύρο Νηστικάκη, γιατί θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές αν δεν εντοπιστεί άμεσα …
Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Νηστικάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κο Γιώργο Μεραμβελιωτάκη.

Σήμερα, στην περιοχή βρέθηκε ξανά η Ντάικα, το εκπαιδευμένο σκυλί της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου και ερεύνησε την περιοχή δίπλα στην εκκλησία Αγία Ελεούσα στο Τυμπάκι, εντοπίζοντας πέντε νέα δηλητηριασμένα δολώματα.