Ελένη Χατζίδου: «Τώρα που πληρώθηκα από το Survivor θα τα πω όλα…»
xatzidou

Η Ελένη Χατζίδου, στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας, βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου.

Η τραγουδίστρια, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, με το καλημέρα μίλησε για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη, εκτός του ότι τόνισε ότι πέρασε…. χειρότερα, δήλωσε ότι και τα λεφτά που πήρε δεν μπορούν να την αποζημιώσουν για τις κακουχίες που βίωσε.

«Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα γιατί η αλήθεια είναι μέχρι προχθές έλεγα κάτσε μην πω τίποτα και δεν…(πληρωθώ)… Όχι παιδιά πρέπει να πάρεις πάρα πολλά λεφτά για να πας εκεί. Δεν πήρα τόσα λεφτά για να περάσω όλα αυτά», είπε η Ελένη Χατζίδου εξηγώντας πως με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο δεν σταμάτησαν οι δυσκολίες αφού όπως δήλωσε σε προηγούμενη συνέντευξή της αντιμετωπίζει, ακόμα, προβλήματα υγείας.

Η Ελένη μίλησε ξανά για τη σχέση της με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου, που τόσο έχει σχολιαστεί. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια άλλαξε ρότα και τόνισε: «Όλα καλά. Ήμασταν χθες στους ΜΙ–RΟ μαζί, μια χαρά μιλήσαμε, αγκαλιαστήκαμε. Έχουμε group στο viber και μιλάμε για το τι θα κάνουμε σήμερα και τέτοια. Πρόβλημα δεν υπάρχει, ούτε μισιόμαστε… εντάξει λογικό είναι ένα μικρό περιστατικό φάνηκε μόνο στον κόσμο».

Εντύπωση έκανε ακόμα μια αποκάλυψη από την τραγουδίστρια. Η Ελένη είπε, επίσης, στην Κατερίνα και στον Κρατερό πως όχι μόνο δε στεναχωρήθηκε που έφυγε από το Survivor αλλά και πανηγύριζε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. «Λέει ο Σάκης “αποχωρεί από το Survivor” -και έλεγα από μέσα μου ‘’Ελένη, Ελένη, Ελένη’’- η Ελένη… αλλά δεν έπρεπε να δείξω ότι χάρηκα. Παίρνω τη δάδα, χαιρετάω τους συμπαίκτες και τους λέω στο αυτί ‘’πάω να  φάω’’…βγαίνω έξω, είναι οι άνθρωποι της παραγωγής και φωνάζω ‘’Γλίτωσα! Φέρτε μου να φάω’’» είπε γελώντας η τραγουδίστρια.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από την συνέντευξη της!

 

 

 

 

 

 

reporter.com.cy