Ένα πραγματικά υπέροχο video για τον Μαραντόνα!
Ο Μαραντόνα ανέτρεψε τα πάντα εκτός από τον θάνατο Ο Θεός αποφάσισε να πάρει πίσω το δώρο του στο ποδόσφαιρο.
Ο Μαραντόνα ανέτρεψε τα πάντα εκτός από τον θάνατο Ο Θεός αποφάσισε να πάρει πίσω το δώρο του στο ποδόσφαιρο.

Η αθλητική εκπομπή του OPEN TV ετοίμασε ένα εξαιρετικό και άκρως συγκινητικό video για τον Ντιέγκο Μαραντόνα με αφορμή τον θάνατό του.

Ο Μαραντόνα ανέτρεψε τα πάντα εκτός από τον θάνατο
Ο Θεός αποφάσισε να πάρει πίσω το δώρο του στο ποδόσφαιρο.

Diego Armando Maradona …God & legend !!!

ΤΟ «ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ»

Έχω την ανάγκη να περιγράψω πως αισθάνομαι χωρίς να έχω την απαίτηση να συμφωνήσετε ή και να διαφωνήσετε ακόμα…

Αν την είχα…δεν θα έγραφα τώρα για ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, όπως είναι ο Diego (δεν λέω ήταν για τους λόγους που θα ακολουθήσουν στο κείμενό μου)

Ας ξεκινήσουμε από αυτό το μουντό και μίζερο χειμωνιάτικο απόγευμα που με βρήκε με καλή σχετικά διάθεση να ακούω μουσικάρες στο αυτοκίνητο….
Και ξαφνικά έρχεται από κολλητό γύρω στις επτά μήνυμα στο μέσεντζερ…

Είναι εκείνο το μήνυμα που για χρόνια φαντάζεσαι την στιγμή που θα το λάβεις αφού εννοείται πως δεν περιμένεις -ότι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ με το όνομα DIEGO υπάρχει περίπτωση να φτάσει τα βαθιά γεράματα…για ποιό λόγο άλλωστε?….
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ…

Το ποδόσφαιρο ήταν το πρόσχημα…Ήταν το όχημα για να εκφραστεί ο άνθρωπος που κόντεψε να το μετατρέψει από ομαδικό σε ατομικό σπορ…

Ήταν μικρόσωμος, φτωχός, αυθάδης…
Έγινε γίγαντας, παρέμεινε αυθάδης, επαναστάτης, θεός και δαίμονας μαζί…

Άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου στις 22 Ιουνίου 1986…
Μέξικο Σίτι, η Αργεντινή απέναντι στην Αγγλία της Θάτσερ και της αδικίας των Φώκλαντ…. ήταν γύρω στις 4:30 το απόγευμα…εκεί τα έκανε όλα…πρώτα τους έκλεψε και μετά τους ταπείνωσε για πάντα…ο σημαντικότερος αγώνας από κοινωνιολογικής απόψεως και ιστορικής σημασίας όλων των εποχών…

Όσα είδα εκείνο το μεσημέρι του Ιούνη μπροστά στην παλιά Sanyo τηλεόραση μου, με στοίχειωσαν και με ενέπνευσαν για την υπόλοιπη ζωή μου…όχι μόνο εμένα αλλά και εκατομμύρια αβόλευτους σε όλο τον πλανήτη που πίστεψαν ότι το κατεστημένο έστω και έτσι μπορεί να νικηθεί…με κλοπή και ταπείνωση….

Ας πέθαινε την άλλη μέρα ο DIEGO….. η δουλειά είχε γίνει….

Το ότι σήκωσε το παγκόσμιο κύπελλο λίγες μέρες μετά είχε δευτερεύουσα σημασία….

Η 22α Ιουνίου του 1986 είναι η μέρα που δεν θα ζήσει ποτέ άλλος ποδοσφαιριστής στον κόσμο όσα χρόνια κι αν περάσουν όσα κύπελλα κι αν πάρει…

Είναι η μέρα που ο κάθε Ρονάλντο και ο κάθε Μεσι θα την άλλαζαν με ολόκληρη την καριέρα τους γιατί απλούστατα το να γίνεις Θεός και Δαίμονας σε μόλις μιάμιση ώρα δεν αγοράζεται με χρήματα…

Το ότι τα έκανε πουτάνα όλα στην ζωή του δεν έχει σημασία όταν μιλάμε για ένα τέτοιο ΚΟΙΜΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Είπαμε η δουλεία είχε γίνει πριν από αυτά…

Και τώρα μπορώ να πλαντάξω με την ησυχία μου μαζί με όλη τη Νάπολη το BUenos Aires την Αθήνα και τους απανταχού αβόλευτους αυτού του κόσμου….

Θα κοιμηθώ ήσυχος ονειρευόμενος αυτό που έμαθα απ αυτόν τον απίστευτο τύπο….

Το πως να παίζεις μόνος εναντίων όλων….

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του παρακολουθώντας το αφιέρωμα της αθλητικής εκπομπής για τον σπουδαίο Αργεντινό.

Δείτε το τρομερό video που ετοίμασαν στο OPEN TV: