Η επίσκεψη με μπράβους και η απάντηση του Γκατούζο
Άκουσαν για επενδυτές και… πλάκωσαν για τις οφειλές σε ακατάλληλο τάιμινγκ, συνοδεία μπράβων.gatouzo

Κάπως έτσι συνοψίζεται η ιστορία της απρόσκλητης επίσκεψης που καταγράφηκε την παραμονή του αγώνα Πανιώνιος – ΟΦΗ στο ξενοδοχείο της κρητική ομάδας, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα του Ηρακλείου «Εθνική Φωνή». Σε έναν σύλλογο, λοιπόν, που ούτως ή άλλως δεν έχει λυμένα όλα τα θέματά του, εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό μάλλον πρωτόγνωρο.

Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή το κουβάρι. Πριν από περίπου 20 μέρες, ένας πρώην εξωδιοικητικός παράγοντας του ΟΦΗ είχε σπεύσει να συστηθεί στον Γκατούζο ως ιδιοκτήτης (!) της ΠΑΕ, επισημαίνοντάς του ότι έβαλε χρήματα στις δύσκολες περιόδους της Β’ Εθνικής. Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, ο ίδιος κύριος (που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε Ηράκλειο και Αθήνα) εμφανίστηκε την ώρα που δειπνούσε η ομάδα στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενος από έξι μπράβους. Ο Γκατούζο ενοχλήθηκε από το τάιμινγκ αλλά και την παρουσία των φουσκωτών και του είπε «πήγαινε έξω κι έρχομαι».

Πράγματι, ο Ιταλός διέκοψε το δείπνο του και μαζί με τον πρόεδρο Μανουσάκη και τον υπεύθυνο ασφαλείας Φασομυτάκη βγήκαν έξω για να συζητήσουν. Τι είχε να τους πει ο επισκέπτης; Οτι έχει βάλει από την τσέπη του 1 εκατ. ευρώ και θέλει τα χρήματα πίσω, εφόσον προχωρήσει το deal με τους Ιταλούς επενδυτές (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι διευκρίνισε πως δεν θα ήθελε χρήματα, αν παραμείνουν στη διοίκηση και στη νέα εποχή δύο άνθρωποι της δικής του εμπιστοσύνης).

Ο Γκατούζο μαζί με τον Μανουσάκη τον κάλεσαν από την πλευρά τους -προκειμένου να τακτοποιηθεί το θέμα- να προσκομίσει τα παραστατικά για τα χρήματα που έχει προσφέρει, διευκολύνοντας την ΠΑΕ. Κάτι που θεωρείται, πάντως, δύσκολο να συμβεί, ειδικά για τέτοιο ποσό…