Έρχονται 40άρια στην Κρήτη….Καύσωνας προ των πυλών στην Κρήτη
kafsonas

Ο Ιούλιος μπήκε και μάλιστα με.. καυτές διαθέσεις. Ο υδράργυρος παίρνει την ανιούσα όσο περνάνε οι μέρες με κορύφωση τα τέλη της εβδομάδας, οπότε και το θερμόμετρο αναμένεται να φθάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς κελσίου.

Καμίνι που βράζει θα θυμίζουν οι Μοίρες με τις πιο θερμές μέρες να είναι η Παρασκευή με την θερμοκρασία στους 40 βαθμούς , η Τρίτη με 39 βαθμούς, η Τετάρτη και το Σάββατο με 38 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιο σκηνικό και στο Τυμπάκι με τον υδράργυρο να αγγίζει την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 39 βαθμούς κελσίου, Τρίτη τους 37 και Παρασκευή τους 36 βαθμούς. Στα Σφακιά, 39 βαθμοί θα σημειωθούν την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα αγγίξει τους 38 βαθμούς.

Στην Ιεράπετρα η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα θα κυμανθεί στους 36 βαθμούς η μέγιστη, με κορύφωση το Σάββατο που θα αγγίξει τους 38 βαθμούς.

Στην Παλαιόχωρα , η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 38 βαθμούς  την Παρασκευή και το Σάββατο και απο 35 βαθμούς και πάνω απο αύριο και μετά.

Ενδεικτικά οι θερμοκρασίες στις 4 μεγαλύτερες περιοχές της Κρήτης σύμφωνα με το meteo.gr

Ηράκλειο
Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα , στους 32 την Τρίτη , στους 33 την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ στους 35 βαθμούς της Παρασκευής.

Χανιά
Στους 30 βαθμούς σήμερα η μέγιστη, στους 32 από αύριο μέχρι την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα φθάσει στους 35 βαθμούς κελσίου.

Ρέθυμνο
Επίσης στους 30 βαθμούς κελσίου σήμερα ο υδράργυρος μέχρι και την Πέμπτη ενώ η πιο ζεστή μέρα την Παρασκευή που θα αγγίξει τους 34 βαθμούς κελσίου.

Άγιος Νικόλαος
Και σε αυτήν την περιοχή υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο στους 31 σήμερα, μεταξύ 32 και 33 βαθμών κελσίου έως την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα φθάσει στους 35 και το Σάββατο στους 36 βαθμούς.

Ενημερωθείτε εδώ αναλυτικά για τον καιρό.

 

 

 

 

Neakriti,gr