Έρευνα: Πώς να τον κάνετε να θέλει δεύτερο γύρο…Χωρίς να περιμένετε ώρα
zevgari me esorouxa

Για έναν 20χρονο άντρα, ο απαιτούμενος χρόνος για να επιστρέψει δριμύτερος στο κρεβάτι είναι πέντε λεπτά ενώ για έναν 40χρονο χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα

Το σεξ είναι καλό. Όταν όμως γίνεται δύο φορές, είναι καλύτερο. Το ερώτημα είναι πώς θα παραταθεί η ευχαρίστηση.
Ειδικά οι άντρες χρειάζονται ένα διάλειμμα για να ανακτήσουν δυνάμεις μετά την πρώτη φορά. Ή θα βλέπουν τηλεόραση ή θα απολαμβάνουν έναν υπνάκο. Αυτό είναι βιολογικά φυσιολογικό επειδή οι άντρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, μετά τον οργασμό βιώνουν την λεγόμενη ανερέθιστη περίοδο, χρειάζονται δηλαδή μετά την κορύφωση μία περίοδο ανάκαμψης.
Εδώ ακριβώς θα πρέπει οι γυναίκες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Όμως, την σωστή χρονική στιγμή, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Βild.

Για έναν 20χρονο άντρα, ο απαιτούμενος χρόνος για να επιστρέψει δριμύτερος στο κρεβάτι είναι πέντε λεπτά ενώ για έναν 40χρονο χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα.

Τρεις συμβουλές για να τον «ανάψετε» για δεύτερη φορά χωρίς να περιμένετε πολύ.

1. Μετά τον οργασμό η περιοχή των γεννητικών οργάνων στους άντρες είναι εξαιρετικά ευαίσθητη.Γι΄αυτό το λόγο, καλό θα είναι οι γυναίκες να κάνουν μασάζ στο υπόλοιπα σημεία των ανδρικού σώματος έτσι ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για έναν δεύτερο… γύρο.

2. Καλό θα είναι να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να απολαύσετε ένα ποτό, με ή χωρίς ρούχα.

3.Μία τρίτη συμβουλή είναι να κάνετε μαζί ένα χαλαρωτικό ντους με ζεστό νερό. Όταν κάνετε ένα διάλειμμα, θα πρέπει αυτό να είναι αισθησιακό, να μην χάνεται δηλαδή η επαφή με το σώμα του συντρόφου. Μόνο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να επιστρέψετε δριμύτεροι στο κρεβάτι.

 

 

 

 

www.protothema.gr