«Έσβησε» στις φλόγες ο Κρητικός Μάρκος Κατσουλάκης
kritikos 1

Η τραγική ειρωνεία για τον λεβέντη Κρητικό που χάθηκε στις φονικές πυρκαγιές, ενώ αγνοείται και η οικογένειά του.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία για τον Κρητικό Μάρκο Κατσουλάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές και βρισκόταν την κρίσιμη στιγμή μαζί με τη σύζυγό του, το γιο και την πεθερά του. Δυστυχώς ο άτυχος Ρεθυμνιώτης χάθηκε μέσα στις φλόγες και «πάλεψε» μέχρι και την τελευταία στιγμή για να σωθεί ο ίδιος και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η είδηση του χαμού επιβεβαιώθηκε με την ταυτοποίηση της σορού.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου κ.Ταταράκη που μίλησε στο neakriti.gr «μάθαμε την τραγική είδηση από τον ξάδερφό του που είναι δημοτικός σύμβουλος και ενημερώθηκε ότι το απόγευμα της Πέμπτης ταυτοποιήθηκε η σορός. Μάλλον χάθηκε στο τραγικό οικόπεδο μαζί με τους 25. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ καθώς τον γνωρίζαμε όλοι και κατοικούσε με την οικογένειά του στην Αθήνα».

Η τραγική ειρωνεία για τον Κρητικό

Μάλιστα ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου θυμάται την τελευταία φορά που μίλησε με τον άτυχο Κρητικό για τον οποίο επιφύλασσε το πιο μακάβριο τέλος. Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά «είχαμε μιλήσει πρόσφατα καθώς ήταν πρόεδρος των Αγιο-Βασιλειωτών στην Αθήνα και συζητούσαμε για μια επιχορήγηση. Μάλιστα απ’ότι ξέρω θα ερχόταν την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη».

Όμως οι εφιαλτικές πυρκαγιές πρόλαβαν τα σχέδιά του, έκοψαν βίαια το «νήμα» της ζωής του ενώ ακόμη δεν υπάρχουν νεότερα για τη σύζυγο, το γιο και την πεθερά του, η τύχη των οποίων αγνοείται και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο γιος αναχώρησε για την Αθήνα για να παραλάβει τη σορό του πατέρα και να πει η οικογένεια το στερνό αντίο.

Την ίδια στιγμή το facebook κατακλύζεται από μηνύματα θλίψης για το Μάρκο για τον οποίο ΄φίλοι και συγγενείς γράφουν χαρακτηριστικά «Δεν σου άξιζε αυτό το τέλος Μάρκο μας…».