Έτρεξαν να σώσουν ένα παγιδευμένο ζώο!! Δείτε προσεκτικά τι είδαν όταν πλησίασαν (Video)
1758-600x264

Ένας σκύλος παγιδεύτηκε στα κάγκελα μιας πόρτας!! Παρακολουθήστε μία φοβερή διάσωση

Αν θεωρείτε ότι το πλήθος των αδέσποτων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι αρκετά μεγάλο, απλά σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερο είναι σε άλλα μέρη του κόσμου.

Σε ολόκληρη τη χώρα της Ινδίας, υπάρχουν μόνο δύο καταφύγια για αδέσποτα σκυλιά και όταν ένα ζώο είναι άρρωστο ή έχει κάποιο πρόβλημα, τις περισσότερες φορές θα πρέπει να εξαρτάται από τον ίδιο του τον εαυτό ή αν υπάρχουν καλοί άνθρωποι στη γειτονιά του. Και αν κάποιο είναι τυχερό, κάποιος από την καταπληκτική οργάνωση Animal Aid Unlimited θα έρθει να το σώσει.

 Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή τη διάσωση αυτού του τυφλού και γερασμένου σκύλου, που βρέθηκε παγιδευμένος να κλαίει, οι ήρωες της Animal Aid Unlimited δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να βοηθήσουν αυτά τα ζώα που έχουν ανάγκη, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε ένα σκυλί που παγιδεύτηκε ανάμεσα στα κάγκελα μιας πόρτας.Το κεφάλι του και ο κορμός του πέρασαν κάπως εύκολα, αλλά τα ισχία του, δεν μπόρεσαν και δεν υπήρχε κάποια διέξοδος.
 Ευτυχώς γι” αυτό το σκυλί, οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του και επικοινώνησαν με τους διασώστες να έρθουν για βοήθεια. Όταν το έβγαλαν με ασφάλεια, ήταν φοβισμένο και πονούσε, αλλά μετά από λίγες εβδομάδες θεραπείας, είναι σαφές ότι θα γινόταν περδίκι.

Πηγή: fanpage.gr