• 29 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Η εξομολόγηση της Inna: «Η πρώτη φορά που έκανα σεξ με πολλούς παρτενέρ»

Vinkmag ad

INNA

Μετά το πάρτι είπαμε να συνεχίσουμε σε παραλία γυμνιστών. Βρήκαμε ένα μέρος που ήταν κατάλληλο για όλους μας και μόνο για μας και είχαμε πάρει και πολλά ποτά μαζί μας.

Το πώς έγινε δεν μπορώ να το καταλάβω και να το εξηγήσω, ήταν λόγο αλκοόλ, λόγο φύσης, ίσως που ήμασταν όλοι γυμνοί… δεν ξέρω τι να πω. Εκεί μας έπιασε η τρέλα και βασικά δυο από τα άτομα που είχανε σχέση ξεκίνησαν μπροστά μας και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς όλοι είχαμε την ανάγκη να εξακολουθήσουμε (πιστεύω και εσείς αν ήσασταν σε αυτήν την θέση).

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι είναι να κάνεις τρίο με δυο άντρες. Πραγματικά είναι τόσο ωραία η αίσθηση να προσπαθείς να ικανοποιήσεις δύο άντρες ταυτόχρονα! Το προτείνω σε όλες τις κοπέλες να το δοκιμάσουν, δεν είχα ξανακάνει μέχρι τότε τρίο και μου φαινόταν αΐδια, μέχρι να καταλάβω πόσο ωραία είναι και τι έχανα. Απλός μετά από αυτό άρχισα να έχω σοβαρές σχέσεις στις οποίες δεν μπορούσα να πω κάτι τέτοιο γιατί είχα τον φόβο να μην φρικάρουν η αισθανθούν άσχημα. Φυσικά αν ο σύντροφος σου σε καλύπτει από όλα, λες δεν έχω τόσο πολύ την ανάγκη να χαλάσω την σχέση μου μόνο και μόνο για μια κ@@@@

 

 

 

 

panathinaikoskosmos.com

Loading

  Read Previous

  Άγιο είχε οδηγός φορτηγού στο Ηράκλειο: “καρφώθηκε” στις προστατευτικές μπάρες στην εθνική

  Read Next

  Καταναλωτές μεγάλη προσοχή: Απατεώνες Χρωματίζουν ηλιέλαιο και το πουλούσαν για κρητικό λάδι

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular