Φρίκη! Ο ταύρος πήρε την εκδίκηση του! Ο ταυρομάχος έχασε τον όρχι του! (ΣΚΛΗΡΟ Video)
bull-killer-531x330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την Mirror με το τρύπημα από το κέρατο του ταύρου στη βουβωνική χώρα του ταυρομάχου ο ταυρομάχος έχασε τον αριστερό όρχι….

bull

Ο Ισπανός ταυρομάχος Marco Galan τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό όρχι από ταύρο που του επιτέθηκε με τα κέρατά του στην βουβωνική χώρα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Galan έγινε μπροστά σε χιλιάδες θεατές την Κυριακή, στην μεγαλύτερη αρένα της Ισπανίας, την Plaza de Toros de Las Ventas, που βρίσκεται στη Μαδρίτη.2

Το περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο που δείχνει τον ταυρομάχο να τρέχει εναντίον του ζώου με τα δύο ειδικά αγκαθωτά μπαστούνια, τα «μπαντερίλας», και να τα καρφώνει στην πλάτη του ταύρου, ενώ αμέσως μετά τον πιάνει από τα κέρατα και τον ρίχνει στο έδαφος.3

Όμως, το αριστερό κέρατο του ταύρου τρύπησε τον ταυρομάχο στην βουβωνική χώρα την ίδια στιγμή που το δεξί κέρατο τρύπησε το τζάκετ του άνδρα, ο οποίος σύρθηκε στο έδαφος από το ζώο, 4που ήδη είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Με το τρύπημα από το αριστερό κέρατο του ζώου στην βουβωνική χώρα του ταυρομάχου προκλήθηκαν μώλωπες στο όσχεον και σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα ο ταυρομάχος να χάσει τον αριστερό όρχι.

Ο ταύρος απομακρύνθηκε από άλλους ταυρομάχους, που έτρεξαν να βοηθήσουν τον Galan και τον σκότωσαν με τα δύο «μπαντερίλας».

Η κατάσταση του ταυρομάχου ήταν τόσο σοβαρή που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ιατρείο της αρένας και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο San Francisco de Asís.

Παρά τις διαμαρτυρίες που έχουν κατά καιρούς εκφραστεί σε όλο τον κόσμο εναντίον του αθλήματος, οι ταυρομαχίες στην Ισπανία εξακολουθούν να καλύπτονται από τα ειδησεογραφικά μέσα και να απασχολούν τις ισπανικές εφημερίδες.