Γιώργος Παρτσαλάκης: Εκτός κινδύνου ο αγαπημένος ηθοποιός
Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν απο την Ανάσταση – Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο
Θετικά είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος εσπευσμένα εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο, με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του protothema.gr, ο ηθοποιός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ θα υποβληθεί πιθανόν την Τρίτη σε αγγειοπλαστική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν απο την Ανάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

 

Πηγή