Η συγκινητική ιστορία αγάπης πίσω από τη μούμια του χαμένου ιστιοπλοϊκού!
moumiamainfred

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 59χρονος Manfred Fritz Bajorat, βρέθηκε μουμιοποιημένος μέσα στο σκάφος του, στον ωκεανό, κοντά στις νότιες Φιλιππίνες, από δυο ψαράδες.

Τα ίχνη του, είχαν χαθεί ήδη από το 2008, ενώ βρισκόταν κάπου στον Ειρηνικό. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό του, λόγω της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης που βίωνε, μετά από το διαζύγιο του, από την γυναίκα του, Claudia, με την οποία ήταν μαζί 30 χρόνια.

Το 2010 όμως, αφού εκείνη απεβίωσε από καρκίνο, ο 59χρονος είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση σε ένα γερμανικό, ιδιωτικό ιστότοπο, για φίλους της θάλασσας, η οποία ήταν γεμάτη με λόγια αγάπης και αποχαιρετισμούς, προς εκείνη. Στο σκάφος του, βρέθηκαν πολλά προσωπικά του αντικείμενα, όπως και διάφορα έγγραφα, ενώ μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν οι οικογενειακές φωτογραφίες που εκείνος είχε, με την γυναίκα και την κόρη του, σε μικρή ηλικία, με μια αφιέρωση που έλεγε: «Από το πρώτο μας ταξίδι στην θάλασσα, με την κόρη μας».

Επίσης, είχε και πολλές παλιές φωτογραφίες με φίλους του, σύμφωνα με κάποιους από τους οποίους, ο Manfred ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ δεμένος με τη γυναίκα και την κόρη του. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για μια είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που αν επαληθευτεί, θα αλλάξει όλη την ιστορία σχετικά με τον τρόπο εξαφάνισης του.

Υπάρχει κοντινό του άτομο, που ισχυρίζεται ότι μέσα στο 2015, δέχτηκε ευχές για τα γενέθλια του από τον 59χρονο, στο Facebook και αν και υπάρχουν λογαριασμοί με το ίδιο όνομα με το δικό του, δυστυχώς δεν δίνουν καμιά πληροφορία παραπάνω. Η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον Manfred και την οικογένεια του. Την σωρό του θα παραλάβει μέσα σε λίγες ημέρες η κόρη του, η οποία είναι καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού, μόλις φυσικά ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

E-Radio.gr