• 13 Ιουνίου, 2024

Οι συμμετέχοντες για τις Εκλογές της 5ης Απριλίου 2015:Και απολογισμός της γενικής συνέλευσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

Vinkmag ad
politistos logo
Στην τακτική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/03/2015 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου, συζητήθηκαν τα εξής:
ΕΝΑΡΞΗ 

Αρχικά αναφέραμε τους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου τέτοιοι είναι:
✓ Εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η καλλιέργεια συναδελφικής συνείδησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής
✓ Η ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις τέχνες, τον εθελοντισμό
✓ Η έμπρακτη συμπαράσταση στα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και των κατοίκων αυτής
✓ Η διαφύλαξη των εθίμων και των παραδόσεων της περιοχής
✓ Η διαρκής μέριμνα και λήψη πρωτοβουλιών για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων
✓ Η συνεργασία μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και ομοψυχίας με άλλους Πολιτιστικούς φορείς, σωματεία, οργανισμούς και απλούς πολίτες.
Στην συνέχεια, έγινε απολογισμός όσον αφορά το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά την περίοδο “Απρίλιος 2013-Απρίλιος 2015”. Παρουσιάσαμε στο κοινό όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε κατά το διάστημα αυτό οι οποίες ανέρχονται συνολικά στις 51 εκδηλώσεις!
Ακολούθως,προχωρήσαμε, αναφέροντας τις τρέχουσες κινήσεις του Συλλόγου καθώς επίσης και τις αυξήσεις στο Πάγιο Εξοπλισμό του Συλλόγου! Προχωρήσαμε με τους στόχους που έχουμε θέσει και τους οποίους έχουμε στόχο να περάσουμε και στο επόμενο συμβούλιο. Τέτοιοι στόχοι είναι οι εξής:
1) Η ολοκλήρωση της Έκθεσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης που αφορά την λίμνη Καταλυκής και του Περιβάλλοντα χώρου! Η κίνηση αυτή θα είχε ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή συνεργασία και λειτουργία με το Ετήσιο Τουρνουά Beach Soccer, που πέρυσι, έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί κοντά στην λίμνη Καταλυκής! Μια τέτοια κίνηση θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του Τουρισμού στην περιοχή εκείνη (Παραλία Καταλυκής) μιας και ο χώρος θα μπορεί να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο θα προσφέρει ψυχαγωγία, χαλάρωση αλλα και δυνατότητα αθλητισμού σε οποιοδήποτε άθλημα σχετίζεται με αμμώδης περιβάλλον (έχοντας ενταχθεί και ολοκληρωθεί το έργο για τις εγκαταστάσεις του Beach Soccer).
2) Η αναδιαμόρφωση του Εργοστασιακού Συγκροτήματος “Εργοστάσιο Μαμάλου” στο οποίο βρίσκονται και τα Γραφεία του Συλλόγου. Η αναδιαμόρφωση αυτή θα είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μοναδικού μουσειακού εκθέματος όμοιο του οποίου δεν υπάρχει στην Μεσσαρά, αν όχι και σε όλο τον Νομό Ηρακλείου. Την μελέτη αυτή έχουμε ξεκινήσει από κοινού με την Πολιτεία Τυμπακίου.
3) Η πιο πρόσφατη κίνηση μας: Προσπάθεια καταγραφής μαρτυριών σχετικά με τα “μαρτύρια” των κατοίκων του Τυμπακίου κατά την Γερμανική Κατοχή. Την έρευνα είχε την πρωτοβουλία να αναλάβει ο Γερμανός Ιστορικός Stephan Mc Neal! Η κίνηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα, αφενός, την δημιουργία ιστορικοί και πολιτισμικού αρχείου της περιοχής μας και, αφετέρου, επίσημη ανακήρυξη του Τυμπακίου στα μαρτυρικά χωριά της Κατοχικής Περιόδου
Έπειτα, προχωρήσαμε στο δεύτερο θέμα της γενικής συνέλευσης, στον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου κατά την περίοδο “Απρίλιος 2013-Απρίλιος 2015”. Τα στοιχεία τα οποία παρουσιάσαμε έχουν ελεγχθεί τόσο άπω την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου όσο και από τον Λογιστή του Συλλόγου, κύριο Μαλεφιτσάκη Εμμανουήλ ο οποίος είναι στο πλευρό μας και μας παρέχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Στο κλείσιμο του οικονομικού απολογισμού, ο λόγος δόθηκε στο κοινό δίνοντας τους την δυνατότητα για ερωτήσεις και προτάσεις προς τον Σύλλογο.
Αμέσως μετά, τηρώντας το Καταστατικό προχωρήσαμε στην προκήρυξη εκλογών για την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου 2015! Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται πίσω από το Εργοστασιακό Συγκρότημα “Εργοστάσιο Μαμάλου” και οι εκλογές θα διαρκέσουν από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα (11:00-19:00).
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Οι συμμετέχοντες για τις Εκλογές της 5ης Απριλίου 2015:
Α/Α Επίθετο Όνομα  Πατρώνυμο
1 Αλεβυζάκη-Κυδωνάκη Χρυσούλα Ον.Πατρός: Κωνσταντίνος
2 Αλφονς  Κερν                 Ον.Πατρός: Fridolin
3 Γαλατιανού Δήμητρα Ον.Πατρός: Ιωάννης
4 Γρηγοράκη Εμμανουέλα  Ον.Πατρός: Γεώργιος
5 Κουρτάκης Εμμανουήλ Ον.Πατρός: Αντώνιος
6 Κουρτάκης  Κωνσταντίνος  Ον.Πατρός: Εμμανουήλ
7 Λαμπράκης Εμμανουήλ Ον.Πατρός: Δημήτριος
8 Μαθιουδάκης Στυλιανός Ον.Πατρός: Αντώνιος
9 Μακρυδακη Θεονύμφη (Νίτσα) Ον.Πατρός: Κωνσταντίνος
10 Μαράκη Κυριακή (Κούλα)   Ον.Πατρός: Γεώργιος
11 Μυλωνάκης  Μιχαήλ Ον.Πατρός: Νικόλαος
12 Μωϋσάκη Μαρίνα Ον.Πατρός: Κωνσταντίνος
13 Παπαδάκη Ελένη  Ον.Πατρός: Γεώργιος
14 Παπουτσάκης Ιωάννης  Ον.Πατρός: Γεώργιος
15 Πιταροκοίλης Εμμανουήλ Ον.Πατρός: Μιχαήλ
16 Πουλιάσης  Δημήτριος  Ον.Πατρός: Όθωνας
17 Σαίτη Ιωάννα  Ον.Πατρός: Μιχαήλ
18 Σαριδακης  Γεώργιος  Ον.Πατρός: Μιχαήλ
19 Σπετσωτάκη Μαρία Ον.Πατρός: Εμμανουήλ
20 Τζωρτζακάκης  Μιχαήλ Ον.Πατρός: Βασίλειος
21 Χαλκιαδάκης  Δημήτριος  Ον.Πατρός: Ιωάννης
22 Χαλκιαδάκης Ιωάννης  Ον.Πατρός: Δημήτριος

Loading

  Read Previous

  Να ξέρετε ότι η Εκκλησία δεν παντρεύει κουμπάρους

  Read Next

  Στοιχείο-βόμβα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του Βαγγέλη – Είχε πιει πριν αυτοκτονήσει!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular