Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε το βράδυ της Πέμπτης μια Ηρακλειώτισσα

Θρυμματίστηκε το τζάμι του οχήματος – Τι καταγγέλλει στο Cretalive η οδηγός
Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε το βράδυ της Πέμπτης μια Ηρακλειώτισσα κι ενώ κινούνταν με το ΙΧ της σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η οδηγός είχε σταματήσει στο φανάρι, στη συμβολή της Κνωσού με τη Σμπώκου και αφότου ξεκίνησε κανονικά την πορεία της δέχθηκε στο τζάμι του αυτοκίνητου έναν πυροβολισμό! Το αποτέλεσμα ήταν να θρυμματιστεί το τζάμι, χωρίς ευτυχώς η ίδια να τραυματιστεί.

Πιθανότατα το βλήμα που χτύπησε το όχημα της οδηγού προήλθε από αεροβόλο, ωστόσο όπως καταγγέλλει η ίδια στο Cretalive, αμέσως ακινητοποίησε το ΙΧ και σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας το γεγονός. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με αδιαφορία το περιστατικό. Το περιπολικό έφτασε στο σημείο όπου είχε ακινητοποιήσει η οδηγός το αυτοκίνητο με καθυστέρηση 20 λεπτών περίπου, ενώ οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν την υπόθεση της είπαν ότι έχει υπάρξει κι άλλο ανάλογο περιστατικό και ότι αναζητούν τον δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ηρακλειώτισσα της είπαν “πώς κάνετε έτσι;” αντιμετωπίζοντας με αδιαφορία το γεγονός και επισημαίνοντας πως “όταν εντοπιστεί ο δράστης και συλληφθεί θα αποζημιωθεί για τη ζημιά που προκλήθηκε στο όχημά της”.

 

 

cretalive.gr

Φωτογραφία αρχείου από Dieter_G via pixabay.com

Loading