Ιδού: Να γιατί πρέπει να κάνετε…. SEX κάθε βράδυ!
gineka sta tessera

Παντρεμένες δεν είμαστε όλες μας, αλλά πιστεύουμε ότι ένας καλός γάμος θέλει προσπάθεια για να διατηρηθεί ευτυχισμένος. Έτσι, λοιπόν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα βασικό συστατικό του συζυγικού χαμόγελου: το σeξ.

Αν έχεις ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και έχεις αποκτήσει και παιδάκι(α), είναι πιθανό μέσα στην καθημερινότητα, η σeξουαλική σου ζωή να παίρνει την κάτω βόλτα.

Ορίστε λοιπόν η λίστα που έχεις ανάγκη για να πειστείς ότι επιβάλλεται να βάλεις ξανά το σeξ στη ζωή σου. Ζήτω το συχνό και καλό σeξ!

Ευτυχισμένος σύζυγος=καλός σύζυγος

Έλα, μπορεί να το έχεις νιώσει κι εσύ. Μετά από ένα παιδί, οι ισορροπίες ανατρέπονται και ίσως δεν είσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος του αγαπημένου σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να νιώθει και εκείνος. Μάλιστα, είναι ικανός και να σκέφτεται ότι πια δεν σε ελκύει. Ένας εύκολος τρόπος να νιώθετε καλά στη νέα αυτή κατάσταση είναι το σeξ. Είναι τρομερό τι μπορεί να κάνει ένας ευτυχισμένος άντρας για την γυναίκα του.

Τονώνεις τη θηλυκότητα σου

Μερικές φορές, μπορεί να είσαι τόσο παθιασμένη με το νέο σου ρόλο ως μαμά, που ξεχνάς τη σeξι σου πλευρά. Το σeξ είναι αυτό που θες για να τονώσεις τη θηλυκότητα σου.

Ξεπερνάς τις δυσκολίες πιο εύκολα

Το συχνότερο σeξ κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα. Δεν είσαι μόνη σου. Είστε δύο, ενωμένοι και αυτό κάνει τον δρόμο να φαίνεται ευκολότερος. Ισχύς εν τη ενώσει!

Γελάς

Πες μου αν θυμάσαι μια φορά που έκανες σeξ και δε χαμογέλασες. Το σeξ φέρνει χαμόγελα. Και τα χαμόγελα είναι φάρμακα για την ψυχή και για τη σχέση.

Αφήνεις το άχγος στην άκρη

Είναι μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί εγκεφαλική εγρήγορση και σου κεντρίζει την προσοχή. Αυτόματα σταματάς να σκέφτεσαι τα πράγματα εκείνα της καθημερινότητας που σε στεναχωρούν. Είναι ένα διάλλειμμα ανεμελιάς.

Είναι η κοινή σας “πολυτέλεια”

Πόσα πράγματα κάνετε καθημερινά αποκλειστικά οι δυό σας; Το σeξ είναι από αυτά που εμπλέκεστε μόνο εσείς. Αντί να είστε απλά συγκάτοικοι, προσπαθείστε να παραμείνετε “ένα”.

Είναι αντιγριπικό

Όχι με την έννοια του αν κρυώσεις κάνε σeξ και θα περάσει, αλλά ανίστροφα. Κάνε σeξ και θα κρυώσεις δυσκολότερα. Η σeξουαλική επαφή αυξάνει τα αντισώματα στον οργανισμό σου. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα σου. Γλιτώνεις ταλαιπωρία (και γκρίνια).

Κοιμάστε καλύτερα

Μακρυά από εμάς η αυπνία και ο ανήσυχος ύπνος. Είναι σημαντικό και για τους δύο να κοιμάστε καλά για να αναταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας ως γονείς και επαγγελματίες. Φροντίστε γι’ αυτό κάνοντας σeξ, πριν κοιμηθείτε. Θα σας χαλαρώσει!