25 C
Αθήνα
2 Οκτωβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Κρήτη

Υδρονομέας του Δήμου Γόρτυνας «έφαγε» ξύλο με μαγκούρες γιατί αφαίρεσε «πειραγμένο» υδρόμετρο

magoura

Αφαίρεσε «πειραγμένο» υδρόμετρο αλλά βρήκε τον μπελά του. Ο λόγος για υδρονομέα ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία δέχτηκε βίαιη επίθεση «μαγκουροφόρων» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι συνάδελφοί του μάλιστα καλούν κάθε αρμόδια αρχή, Αστυνομία, Εισαγγελία, Δημοτικές Αρχές να παρέμβουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ηρακλείου:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου καταδικάζει την βίαιη επίθεση «μαγκουροφόρων» που δέχτηκε συνάδελφος υδρονομέας – άρδευσης του Δήμου Γόρτυνας, ενώ εκτελούσε το καθήκον του και τις εντολές της υπηρεσίας του.

Ο συνάδελφος  είχε  αφαιρέσει  τις προηγούμενες ημέρες το υδρόμετρο δημότη – καταναλωτή,  ο οποίος  πότιζε, με  «πειραγμένο»  υδρόμετρο, ζημιώνοντας οικονομικά το δήμο. Με περίσσιο θράσος, ο παραβάτης επανασύνδεσε, τον αγωγό του στον συλλέκτη (κολλεκτέρ), χωρίς υδρόμετρο και συνέχισε ανενόχλητος, να χρησιμοποιεί νερό από το δημοτικό δίκτυο. Όταν ο υδρονομέας διαπίστωσε την παραβίαση του κανονισμού άρδευσης, απευθύνθηκε, ως όφειλε, στον παραβάτη, κάνοντάς του παρατήρηση.

Εκείνος, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά τουναντίον, του επιτέθηκε άγρια και τον ξυλοκόπησε!!! Και μάλιστα τον συνάδελφο, με μερική αναπηρία από το ένα μάτι, τον γρονθοκόπησε και στο υγιές!!!

Ο συνάδελφος ζει από καθαρή τύχη!!!

Στον πολύπαθο τομέα της άρδευσης, με την ανοχή των δημοτικών αρχών, τα φαινόμενα παραβατικότητας συμβαίνουν όλα και πιο συχνά. Πολλές φορές οι υδρονομείς αφήνονται «μόνοι» να εφαρμόσουν το νόμο και να προστατέψουν το πολύτιμο αγαθό, το νερό, από την σπατάλη και την αλόγιστη χρήση. Διακινδυνεύοντας, διαφυλάττουν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Οι υδρονομείς σε πολλούς Δήμους, δέχονται προπηλακισμούς γιατί απλά κάνουν τη δουλειά τους!

Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τον παθόντα συνάδελφο μας με κάθε τρόπο!

Σαν Σύλλογος που εκπροσωπεί  όλους τους εργαζόμενους από τους επτά (7) περιφερειακούς δήμους του Ν. Ηρακλείου καλούμε κάθε αρμόδια αρχή, Αστυνομία, Εισαγγελία, Δημοτικές Αρχές να πράξουν  τα δέοντα, προκειμένου να προστατευτεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα  των εργαζομένων  αλλά και το δημόσιο συμφέρον.

Πράξεις σαν αυτή, αν δεν τιμωρηθούν αυστηρά θα ενισχύσουν το αίσθημα ανασφάλειας τόσο των εργαζομένων  όσο και κάθε ευνομούμενου πολίτη.

Απαιτούμε να ξεκινήσει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, για την υδατοκλοπή, φαινόμενο που μαστίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οδηγεί σε οικονομική αιμορραγία τους Δήμους της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου.

Φτάνει πια!».                                                

Related posts

ΠΡΟΔΟΣΙΑ… Δόθηκε υπουργείο σε άνθρωπο που αρνείται την Ιστορία της Ελλάδας

907@dreamfm.gr

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Ζαρό

907@dreamfm.gr

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης…. Κατέρρευσε την ώρα του εσπερινού

907@dreamfm.gr

Leave a Comment