• 25 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Υποσχέσεις Σπυρόπουλου για το ΙΚΑ Μοιρών- Έχει κλείσει, αλλά… θα ανοίξει!

Vinkmag ad

rovertos-620x330

Συνάντηση για το ΙΚΑ Μοιρών με  τον  διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλου και τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκερογλού, είχαν στις 12 το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, η Μαρία Πετρακογιώργη,οι δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής, φορείς της Μεσαράς και μέλη του Συντονιστικού των ενεργών πολιτών.

Έπειτα, από τα επανειλημμένα αιτήματα των κατοίκων, ο κύριος Σπυρόπουλος δέχτηκε να συναντήσει την κρητική αντιπροσωπεία και να συζητήσει το καυτό θέμα του κλεισίματος του ΙΚΑ Μοιρών.

Μετά το τέλος της συνάντησης- ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος μετέφερε τη δέσμευση του διοικητή του ΙΚΑ, πως το ΙΚΑ Μοιρών θα λειτουργεί κανονικά, ενώ δόθηκε διαβεβαίωση πως θα υπάρξει και γραπτή δέσμευση μέσω απάντησης στα αιτήματα που ετέθησαν κατά τη συνάντηση.

«Δεν θα απομακρυνθεί κανένας υπάλληλος από το ΙΚΑ Μοιρών», φέρεται να είπε ο κ. Σπυρόπουλος, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου μιλώντας στο σταθμό.  Όπως τόνισε ωστόσο, ο κ. Κουκιαδάκης «η διεύθυνση του υποκαταστήματος θα περάσει στα χέρια του Διευθυντή του υποκαταστήματος Ηρακλείου, ενώ οι έλεγχοι θα γίνονται κατ’ εντολήν του κεντρικού καταστήματος του ΙΚΑ».

Ο κύριος Κουκιαδάκης αναφέρει το ζήτημα του κλεισίματος του ΙΚΑ Μοιρών, ως μια εύλογη ανησυχία των κατοίκων που οδήγησε στη συνάντηση, με τον ίδιο να θεωρεί πως το θέμα αποσαφηνίστηκε. Προανήγγειλε, επίσης, την άφιξη του κυρίου Σπυρόπουλου στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται να δεσμεύτηκε και για την άμεση επίλυση όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Loading

  Read Previous

  Επτά εικόνες, χίλιες (και παραπάνω) λέξεις – Το κλάμα των διεθνών μας (φωτό)

  Read Next

  Η χαρά του Μητροπολίτη!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular