Υπόθεση Παντελίδης: Περιμένοντας το κρίσιμο πόρισμα που θα αποκαλύψει τα πάντα – Βάζουν πωλητήριο στο σπίτι του στην Βούλα! Ποιος το αγοράζει;
pantelidis-mnima

Το πωλητήριο στο πολυτελές διαμέρισμα της Βούλας, ο άγριος ξυλοδαρμός του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος λίγο πριν καταθέσει στον ανακριτή, το μπλοκάρισμα του πορίσματος της Τροχαίας στο υπουργείο Εξωτερικών και η περίεργη διαγραφή των τελευταίων κλήσεων στο κινητό του Παντελή Παντελίδη συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται οκτώ μήνες μετά τον άτυχο χαμό του και λίγο προτού ξεκινήσει ο πόλεμος των αγωγών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια απευθύνθηκε σε γενετιστή, ο οποίος με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του διαπίστωσε ότι στο τιμόνι βρέθηκε και DNA από άτομο που ως ένα σημείο ταυτίζεται με αυτό της συνοδηγού του μαύρου Mercedes. Ωστόσο η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, καθώς, αν και η πλευρά του τραγουδιστή το έχει ζητήσει, δεν τους έχουν παρασχεθεί επιπλέον στοιχεία για περαιτέρω ταυτοποίηση του «ορφανού» DNA.
Το σπίτι που αγόρασε ο 32χρονος ερμηνευτής από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη αντί 1.000.000 ευρώ, στο οποίο μάλιστα ετοιμαζόταν να μετακομίσει, βγαίνει οσονούπω στο σφυρί, μια που την οικογένειά του δεν τη δένει τίποτα με αυτό, άσχετα αν έχει καταβάλει μία από τις δύο δόσεις που υπολείπονται για την αποπληρωμή του. Ετσι, οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί όσον αφορά στη μεταβίβασή του.

pantelidis-tampela

Την ίδια ώρα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της Τροχαίας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς η έκθεση των Γερμανών μηχανικών της Mercedes για το τι έχει καταγράψει ο εγκέφαλος του πολυτελούς SUV είναι… χαμένη στη μετάφραση. Και αυτό γιατί από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών έχει φτάσει για επίσημη μετάφραση, η έλλειψη μεταφραστών, όμως, έχει παγώσει τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία και η υπόθεση να έχει μείνει αρκετά πίσω.

Ποιος έδειρε τον μάρτυρα; 
Τι δείχνει το πόρισμα της Mercedes 
Πωλητήριο