Υπόθεση Βρυθιά: Και νέο θρίλερ τα τρία τμήματα οστών είναι μέλη άλλου σώματος
astinonia pripoliko

Απροσδόκητη τροπή πήρε αργά απόψε η υπόθεση της ανεύρεσης των οστών του άτυχου Μάνου Βρυθιά. Μετά το θρίλερ της ανεύρεσης οστού του του κάτω άκρου μέσα σε παπούτσι στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην προβλήτα 6 στο καρνάγιο που οδήγησε στην ανεύρεση στη συνέχεια χθες βράδυ και υπόλοιπου τμήματος του σώματός του και οστών του στον Μέσα Κατσαμπά, στον αγωγό ομβρίων του ποταμού.

Η ιατροδικαστική έρευνα αλλά και η αναγνώριση των στοιχείων από την οικογένειά του, οδήγησε στην ταυτοποίηση ότι επρόκειτο για τον Μάνο Βρυθιά, παρότι το κρανίο του δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί. Ωστόσο μία νέα πτυχή δίνει διαστάσεις θρίλερ πάνω στο ίδιο το θρίλερ της ανεύρεσης του νεκρού Μάνου Βρυθιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr οι δύτες που ανέσυραν το κάτω άκρο με το παπούτσι στην προβλήτα 6, λίγη ώρα αργότερα είχαν ανασύρει και το τσαντάκι του άτυχου Βρυθιά, αλλά και τρία ακόμη μικρά τμήματα οστών. Η ιατροδικαστική εξέταση απόψε το βράδυ απεφάνθη ότι τα τρία αυτά τμήματα οστών είναι μέλη άλλου σώματος και πάντως δεν ταυτοποιούνται με το πτώμα του Μάνου Βρυθιά.

Η πληροφορία έσκασε σα βόμβα στις Διωκτικές Αρχές την ώρα που έκλειναν το φάκελο της υπόθεσης Βρυθιά, καθώς τώρα καλούνται να αναζητήσουν νέα στοιχεία, με τα ελάχιστα δεδομένα που τους δίνουν τα τρία αυτά «ορφανά» οστά, που ανήκουν σε κάποιο άλλο άτομο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης