Ήταν 210 κιλά και έγινε πειρασμός για κάθε γυναίκα! Καμαρώστε πώς είναι σήμερα ο… “Mr Muscles”! (PHOTOS)
d9541c0bfddb76ee37da442f13c09df2

 

 

 

 

 

 

 

Είναι απίστευτο. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πώς όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Όλα. Ακόμη και τα πιο ζόρικα. 

Ίσως τελικά η απόρριψη να είναι ένα από τα πιο δυνατά μαθήματα που μπορεί να πάρει κανείς στη ζωή. Φυσικά όταν κάποιος τη βιώνει είναι εξαιρετικά οδυνηρή, ειδικά όταν έχει σχέσει με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά πολλές φορές τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι τόσο ευεργετικά που απαλύνουν τον πόνο. Διαβάστε την παρακάτω ιστορία του νεαρού και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ο νεαρός που απεικονίζεται στην φωτογραφία σε ηλικία 22 ετών ζύγιζε 140 κιλά όταν ένα βράδυ που βρισκόταν σε ένα μπαρ μια παρέα κοριτσιών του ζήτησε, όχι και τόσο ευγενικά να φύγει, διότι τις ενοχλούσαν και τις αηδίαζαν τα… κιλά του!
Μετά από αυτό το εξευτελιστικό περιστατικό ο Mike Waudby έπεσε σε κατάθλιψη, προσπάθησε να βρει παρηγοριά στο φαγητό και το αλκοόλ με αποτέλεσμα να φτάσει στα 29 του χρόνια να ζυγίζει 210 κιλά.

Έπειτα μάλιστα από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας με συνδυασμό χαπιών και αλκοόλ, ο Mike κατάλαβε πως έπρεπε να αναλάβει δράση και να πάρει πλέον τη ζωή στα χέρια του.
Μέσα σε 18 μήνες ο τότε 29χρονος κατάφερε να χάσει 114 κιλά με επιμονή, εντατική γυμναστική και διατροφή. Το αποτέλεσμα είναι μπροστά στα μάτια σας και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως αυτός ο νέος μεταμορφώθηκε!
Σήμερα ο 31χρονος Mike όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στις παλιές κακές του συνήθειες, αλλά έχει πλέον δίπλωμα personal trainer και μάλιστα είναι γνωστός με το όνομα «Mr Muscles»!

 

 

 

πηγη: gossip-tv.gr