Καλλονή έδωσε στεγνά τον Ποδοσφαιριστή σύζυγο της για τις προτιμήσεις του στο Σεξ πριν τους αγώνες και αυτός την χώρισε (φωτό- video)
erjona_sulejmani3

Διαζύγιο ζήτησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής από την εντυπωσιακή σύζυγο του, όταν μετά από εμφάνιση της στην τηλεόραση ρωτήθηκε για το σεξ
πριν τους αγώνες και είπε πως ο άντρας της προτιμά να αυτοϊκανοποιείται.

Η Αλβανίδα καλλονή, αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση και το σόου «Le Capitaine».

Το 30χρονο μοντέλο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως είναι το σεξ με τον μέσο της Μπολόνια (αγωνίζεται ως δανεικός στη Μόντρεαλ) και αν κάνουν πριν τους αγώνες:

«Σεξ πριν από τους αγώνες; Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μεγάλοι εραστές. Προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται».

Αυτό ήταν! Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε αμέσως διαζύγιο (έπειτα από δύο χρόνια γάμου) και εκτός από την επιμέλεια του παιδιού τους ο Τζεμαϊλι είπε στη δικηγόρο του, Ντανιέλα Μισάλια να πάψει πλέον η γυναίκα του να χρησιμοποιεί το επώνυμο του.
Όμως, η Εριόνα δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ και θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σκανδαλώδες και θα γράψει όλα τα μυστικά που συμβαίνουν στα σαλόνια των ποδοσφαιριστών.

Με τον πρώην σύζυγό της: