Η Κατερίνα από το Τυμπάκι χρειάζεται δότες αιμοπεταλίων…πιστεύω ότι μπορούμε να την βοηθήσουμε !!!
Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι ακροατές μας – και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό- για την Κατερίνα Αγριμάκη που νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια, ήρθαμε σε επικοινωνία με δικούς της ανθρώπους. Ρωτήσαμε αν μπορείτε να δώσετε αιμοπετάλια και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας πέραν του Πανεπιστημιακού.
Μπορείτε λοιπόν να δώσετε αιμοπετάλια σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας αρκεί να γίνει πρώτα συνεννόηση.
Η διαδικασία είναι ως εξής: Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, δηλώνετε στην αιμοδοσία εκεί ότι θέλετε να δώσετε αιμοπετάλια για την Κατερίνα Αγριμάκη που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο. Από το νοσοκομείο επικοινωνούν με το ΠΑΓΝΗ στο τηλέφωνο 2810392482 και εσείς δίνετε κανονικά αιμοπετάλια….
Να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει παραλύσει η αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε στην φίλη μας Κατερίνα να βγει νικήτρια από τη δύσκολη «μάχη» που δίνει….

Μπορούμε να βοηθήσουμε να το κοινοποιήσουμε ή γίνουμε δότες αιμοπεταλίων έως την Τετάρτη 4/02/20

Πριν από λίγο πήρα αυτό το μήνυμα στο facebook και η φίλη μου η Κατερίνα ζήτησε την βοήθεια μας στον αγώνα που δίνει για να ζήσει πιστεύω ότι μπορούμε να την βοηθήσουμε και να το κοινοποιήσουμε ή γίνουμε δότες αιμοπεταλίων.Μπορούμε να βοηθήσουμε να το κοινοποιήσουμε ή γίνουμε δότες αιμοπεταλίων έως την Τετάρτη 4/02/2015 !!!!!

 

 

katerina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ……ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΠΑΓΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΧΕΙΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ 6ΜΕΡΕΣ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΜΟΥ…..(ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ)…ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΑΠΛΑΣΙΑ…ΟΛΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΑ….ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΠΑΓΝΗ…..ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΡΙΜΑΚΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗΚΗ ΠΕΠΑΓΝΗ…..ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ……ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠΟΛΥ……

Και …για όσους μιλούν ότι τους έστειλαν …μηνύματα η απόδειξη….η δική μας είναι εδώ η δική τους??????

katerina stratos