Και δεύτερος δημοτικός παράγοντας θετικός στον κορωνοϊό στην περιοχή της Μεσαράς – Κλιμάκιο του Κ.Ο.Μ.Υ αύριο το πρωί στον Δήμο Φαιστού

Επτά είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για τους δύο αντιδημάρχους, για άλλα δύο άτομα (επίσης ηλικιωμένοι) και ένα ακόμη άτομο, τα οποία ήρθαν σε επαφή με το ζευγάρι ηλικιωμένων που ήρθε από την Αθήνα.

Ειδικότερα και δεύτερος διοικητικός παράγοντας βρέθηκε θετικός σήμερα στον νέο κορωνοϊό μετά από τη διαδικασία ιχνηλάτησης που πραγματοποιήθηκε και μετά από τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στη Μεσαρά.

Με τον δημοτικό παράγοντα σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, οι αρμόδιες αρχές τώρα θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν τις επαφές του αντιδημάρχου.

Σημειώνεται ότι κλειστός θα παραμείνει ο δήμος Φαιστού αύριο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, ενώ το πρωί θα σπεύσει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως χτες επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα στην περιοχή, το οποίο αφορά γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα, Αντιδήμαρχο σε καίριο πόστο, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα, ενώ ακολούθησαν μαζικά προληπτικά τεστ σε κατοίκους της περιοχής της Μεσαράς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Κλειστός για προληπτικούς λόγους ο Δήμος Φαιστού τη Δευτέρα 10 Αυγούστου

Κλειστός για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Δήμος Φαιστού, μετά την προβλεπόμενη έναρξη διαδικασίας ιχνηλάτησης κρούσματος από τον ΕΟΔΥ

Loading